سفرنوشت

راهنمای اخذ ویزای کشورها با پاسپورت ایرانی – قاره آمریکای جنوبی، مرکزی و شمالی

راهنمای سفر

تور نوروز ۱۴۰۳ مکزیک و کوبا

_به روزرسانی در ۱۴۰۱/۸/۱۷ _

آمریکای لاتین (Latin America) که ترکیبی از آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی هست جزو قاره های مورد علاقه منه و دلیل اصلیش هم طبیعت خاص بعلاوه مردم بسیار شاد اونجاست. چند تا از کشورهای این قاره رو میتونیم بدون ویزا سفر کنیم ولی در مجموع گرفتن ویزای کشورهاشون دردسر داره و بعضی ها که توی ایران سفارت دارند هم سخت ویزا میدن. نکته منفی دیگه این قسمت از دنیا بلیط های گرون قیمت رفت و برگشت از ایران هست.

با اینستاگرام در سفرها همراه من باشید. @safarnevesht

تاکید میکنم با اینکه تمام تلاشم رو کردم با استفاده از منابع انگلیسی و اطلاعات سفارت خانه ها تا جایی که میتونم اطلاعات دقیقی بهتون ارائه بدم ولی ممکنه اشتباهاتی وجود داشته باشه. ضمنا لیست این کشورها ممکنه هر از گاهی و با مرور زمان تغییر کنه که امیدوارم این تغییرات در جهت زیاد شدن کشورهای بدون ویزا برای پاسپورت ایرانی باشه. تلاشم رو می کنم هر تغییری دیدم اینجا اعمال کنم. در آخر هم دوباره روشی که خودتون بتونید آخرین شرایط نیاز داشتن یا نداشتن ویزا برای یک کشور رو چک کنید نوشتم.

کشورهای قاره آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و آمریکای شمالی بدون ویزا برای دارندگان پاسپورت ایرانی

۱. ونزوئلا (Venezuela)

این کشور آمریکای جنوبی که زمانی رئیس جمهورش وقت و بی وقت ایران بود به دارندگان پاسپورت ایرانی اجازه میده ۱۵ روز بدون نیاز به ویزا به ونزوئلا سفر کنند. البته اگر از ایران قصد مسافرت به اونجا رو داشته باشید چون اکثر پروازها توقف در اروپا دارند و بنابراین به ویزای ترانزیت شینگن هم نیاز هست، شما یک جورایی مجبورید که برید سفارت ونزوئلا و درخواست ویزا بدید چون کشورهای اروپایی برای دادن ترانزیت شینگن نیاز به دیدن ویزای کشور مقصد دارند. پایتخت ونزوئلا شهر کاراکاس (Caracas) هست. توصیه می کنم سفرنامه من به ونزوئلا رو ببینید.

در رابطه با ونزوئلا حتما به اوضاع بد اقتصادی اونجا که نهایتا به اوضاع خراب امنیت اونجا منجر شده توجه داشته باشید. از این که بگزریم طبیعت این کشور فوق العادست. دیدن آبشار آنجل که بلندترین آبشار دنیا هم هست یکی از بهترین لحظات سفرم به آمریکای جنوبی بود. آدرس سفارت جمهوری بولیواری ونزوئلا تهران، کامرانیه، خیابان بازدار، خیابان تاجیکی شماره ۱۷ و تلفن سفارت هم ۲۲۲۸۴۴۵۰ هست.

راهنمای خندان ما در راه آبشار آنجل

راهنمای خندان ما در راه آبشار آنجل

۲. هائیتی (Haiti)

ایرانی ها می تونند به مدت ۳ ماه بدون نیاز به ویزا به این کشور آمریکای مرکزی مسافرت کنند. موقع ورود به هائیتی باید هزینه ۱۰ دلار تحت عنوان هزینه توریستی پرداخت بشه که ربطی به ویزا نداره. هائیتی اوضاع امنیتی جالبی نداره. پایتخت کشور هائیتی شهر پورتوپرنس (Port-au-Prince) هست.

توصیه می کنم سفرنامه من به هائیتی و ماجراهایی که اونجا داشتم رو قبل از سفر مطالعه کنید و بعد تصمیم بگیرید میخواهید بهش سفر کنید یا نه.

شهر پورتوپرنس پایتخت هائیتی

شهر پورتوپرنس پایتخت هائیتی

۳. دومینیکا (Dominica)

کشوری جزیره ای و کوهستانی در دریای کارائیب که جزو منطقه آمریکای مرکزی به حساب میاد. دومینیکا که به دلیل فروش پاسپورتش بین ایرانی ها معروف شده به شهروندان ایران اجازه میده بدون ویزا ۲۱ روزه به دومینیکا سفر کنند البته به شرطی که بلیط خروج از دومینیکا رو داشته باشند. برای مدت بیشتر از قبل باید ویزای دومینیکا رو تهیه کرد. پایتخت دومینیکا شهر روسو (Roseau) هست.

کشورهای آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی با شرایط ویزا در بدو ورود یا ویزای فرودگاهی برای ایرانیان

۱. بولیوی (Bolivia)

در سه تا فرودگاه اصلی کشور بولیوی یعنی لاپاز، کوچابامبا و سانتاکروز ایرانی ها می تونند ویزای فرودگاهی بولیوی رو برای ۳۰ روز دریافت کنند. احتمالا در مرزهای زمینی هم بشه با قدری چانه زنی و دردسر ویزا گرفت. داشتن بلیط خروج از بولیوی الزامی هست. اطلاعات مفصل در مورد ویزای بولیوی رو می تونید در مطلب بولیوی، تبّت آمریکای جنوبی بخونید.

کاکتوس های غول پیکر در سالار دو اویونی

کاکتوس های غول پیکر در سالار دو اویونی

کشورهای آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی که ویزای اون ها سخت و پیچیده نیست

۱. برزیل (Brazil)

یکی از زیباترین و شادترین کشورهایی که تا حالا دیدم برزیل بوده. بعضی جاها نوشته شده ویزای برزیل خیلی سخته و مثل ویزای شینگن دردسر داره. من قبول ندارم، اگر مدارکتون کامل باشه نباید برای ویزای توریستی به مشکل برخورد کنید. در مطلب برزیل، کشور همیشه خوشحال از ویزای برزیل هم مفصل نوشتم. پایتخت برزیل کشور برزیلیا (Brasilia) هست.

دریاچه رودریگو دفرتاس در ریودوژانیرو

دریاچه رودریگو دفرتاس در ریودوژانیرو

۲. پرو (Peru)

درسته که پرو توی ایران سفارت نداره ولی کنسولگریش توی شهر ریودوژانیرو که اولین مقصد خیلی از ایرانی ها در آمریکای جنوبی هست، خیلی خوب به ایرانی ها ویزا میده. برای اطلاعات بیشتر مطلب پرو، راهنمای کلی، هزینه های سفر و ویزا رو مطالعه کنید. پایتخت پرو شهر لیما (Lima) هست.

ماچوپیچو

ماچوپیچو

۳- مکزیک (Mexico)

مکزیک به عنوان شمالی ترین کشور آمریکای مرکزی که گاهی جزو آمریکای شمالی هم آورده میشه در تهران سفارت داره و در صورت کامل بودن مدارکتون مشکلی برای ویزا دادن به ایرانی ها نداره. البته حواستون باشه توی برنامه سفرتون اسمی از مناطق شمالی مکزیک که هم مرز آمریکاست نبرید. آدرس سفارت مکزیک بلوار آفریقا، خیابان گلفام، شماره ۱۲ و تلفن سفارت هم ۲۲۰۵۷۵۸۶ هست.

اگر ویزای معتبر آمریکا، کانادا، ژاپن، انگلستان و یا یکی از کشورهای شینگن رو داشته باشید میتونید بدون نیاز به ویزای مکزیک به مدت حداکثر ۱۸۰ روز به مکزیک سفر کنید. پایتخت کشور مکزیک شهر مکزیکوسیتی (Mexico City) هست.

در راهنمای سفر، ویزا و سفرنامه مکزیک سرزمین رنگارنگ اهرام و مایاها مفصل در مورد ویزای مکزیک و شرایط سفر به اون نوشتم.

جشن روز استقلال مکزیک

جشن روز استقلال مکزیک

۴. کوبا (Cuba)

آدرس سفارت کشور دوست و برادر کوبا در تهران کاشانک، خیابان خداوردی،کوچه ۱۷ غربی، شماره ۵۴ هست. ایرانی های زیادی رو دیدم از کوبا ویزا گرفتند. مدتیه سفارت کوبا یک فرم تعهدنامه محضری مبنی بر بازگشت به ایران و محدود بودن بازدید از شهرهایی که به سفارت اعلام می کنیم، به لیست مدارکش اضافه کرده. برای اطلاعات بیشتر با تلفن سفارت کوبا ۲۲۸۰۲۸۴۴ تماس بگیرید یا وبسایت سفارت کوبا در تهران مراجعه کنید. پایتخت کوبا هاوانا (Havana) هست. برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای کوبا میتونید به سفرنامه کوبا کشور انقلاب، مردمان شاد، سیگار برگ و چه گوارا مراجعه کنید.

شهر ترینیداد در کوبا

شهر ترینیداد در کوبا

۵. گویان (Guyana)

کشوری کوچک در شمال آمریکای جنوبی پوشیده از جنگل های انبوه بارانی و سواحل زیبای دریای کارائیب که در اکثر منابع فارسی نوشته شده ایرانی ها بدون ویزا میتونند به اون سفر کنند. متاسفانه سفر بدون ویزا به گویان واقعیت نداره و نمیدونم این باور اشتباه از کجا ریشه میگیره. کشور گویان به ایرانی ها ویزای فرودگاهی میده به شرطی که دعوتنامه رسمی از یک شخص یا موسسه در گویان داشته باشند.

من با سفارت گویان در کاراکاس تماس گرفتم و پرسیدم با پاسپورت ایرانی میتونم به گویان سفر کنم؟ خانمی که پشت خط بود فکر کنم اولین بار بود اسم ایران رو شنیده بود، ازم خواست ۱۵ دقیقه بعد دوباره تماس بگیرم تا جواب سوال من رو پیدا کنه. وقتی دوباره تماس گرفتم لیست معمولی از مدارک ویزا بعلاوه زمان بررسی مدارک که ۱۵ روز بود رو تحویلم داد. من هم چون نمیتونستم دو هفته منتظر بمونم قید گویان رو زدم. پایتخت گویان شهر جرج تاون (Georgetown) هست و زبان رسمی اون هم انگلیسی هست.

سایر کشورهای آمریکای جنوبی و آمریکای مرکزی

۱. اکوادور (Ecuador)

از خوبی های اکوادور هرچقدر بگم کم گفتم. این کشور کوچک اما زیبای آمریکای جنوبی با مردمان مهربانش یک زمانی به ایرانی ها اجازه میده بدون ویزا به مدت ۹۰ روز از جاذبه هاش دیدن کنند. متاسفانه از سال ۱۳۹۸ قوانین خودش رو عوض کرد و الان باید قبل از سفر به اکوادور ویزا تهیه کنیم. آدرس سفارت اکوادوردر تهران زعفرانیه، خیابان ملکی، خیابان قائم، پلاک ۱۸ و تلفن سفارت هم ۲۲۰۵۴۳۸۲ هست.

سواحل اقیانوس آرام، کوهستان های آند و جنگل های آمازون همه توی این کشور کوچک جمع شده. امیدوارم فرصت کنم سفرنامه اکوادور رو بنویسم. پایتخت اکوادور شهر کیتو (Quito) هست.

پارک ملی کاهاس در اکوادور

پارک ملی کاهاس در اکوادور

۲. کانادا (Canada)

کانادا در ایران سفارت نداره اما برای ویزاش میشه آنلاین اقدام کرد و فقط یکبار باید برای انگشت نگاری به یکی از مراکز ویزاش در کشورهای همسایه مراجعه کرد. در مورد ویزای کشور کانادا و اینکه چطور ویزای بلند مدتش رو گرفتم مفصل در مقاله ویزای بلند مدت کانادا و راهنمای سفر به کانادا نوشتم.

آبشار نیاگارا در مرز کانادا و آمریکا

آبشار نیاگارا در مرز کانادا و آمریکا

۳. آمریکا (United States of America)

ویزای آمریکا قاعدتا برای ما ایرانی ها جز سخت ترین هاست ولی غیرممکن نیست. مراحل و ریزه های زیادی داره که من چون خودم هنوز اقدام نکردم در موردش نمی نویسم. امیدوارم امسال بتونم انجامش بدم و تجربه م رو باهاتون به اشتراک بذارم.

۴. آرژانتین (Argentina)

آدرس سفارت آرژانتین در تهران دروس، خیابان یارمحمدی، کوچه قو، شماره ۶ و تلفن سفارت هم ۲۲۵۷۷۴۳۳ هست. ویزای آرژانتین جزو سخت ترین ویزاهای دنیا برای ایرانی هاست و علتش هم مسائل سیاسی هست. پایتخت آرژانتین شهر بوینس آیرس (Buenos Aires) هست.

۵. اروگوئه (Uruguay)

آدرس سفارت اروگوئه خیابان آفریقا، بلوار مینا، شماره ۵ و تلفنش ۸۸۶۷۹۶۹۰ هست. متاسفانه اروگوئه هم با اینکه در ایران سفارت داره سخت گیری زیادی برای دادن ویزا به ایرانی ها میگنه و شرط داشتن دعوتنامه رو گذاشته. پایتخت اروگوئه شهر مونته ویدئو (Montevideo) هست.

۶. کلمبیا (Colombia)

از اونجایی که کلمبیا در ایران سفارت نداره، من برای ویزاش از اکوادور اقدام کردم که موفق نشدم ویزای کلمبیا رو بگیرم. ولی ایرانی های زیادی دیدم که از سفارت کلمبیا در برزیل اقدام کردند و دردسری برای گرفتن ویزا نداشتند. پایتخت کلمبیا شهر بوگوتا (Bogota) هست.

۷. شیلی (Chile)

سفارت شیلی در تهران به آدرس خیابان شریعتی، الهی،خیابان خزر شمالی،کوچه هرمز، شماره ۴ و تلفن ۲۶۶۴۳۷۰۰ نسبتا جدیده. سفارت های شیلی در سایر نقاط دنیا برای دادن ویزا به ایرانی ها سخت گیری زیادی می کردند. اما با باز شدن سفارت شیلی در ایران، گرفتن ویزای شیلی هم ساده تر شده. پایتخت شیلی شهر سانتیاگو (Santiago) هست.

۸. پاراگوئه (Paraguay)

پاراگوئه توی ایران سفارت نداره و باید برای ویزاش به یکی از نمایندگی هاش در آمریکای جنوبی مراجعه کرد. پایتخت پاراگوئه شهر آسونسیون (Asuncion) هست.

۹. سورینام (Suriname)

سورینام توی ایران سفارت نداره و باید برای ویزاش به یکی از نمایندگی هاش در آمریکای جنوبی مراجعه کرد. پایتخت سورینام شهر پاراماریبو (Paramaribo) هست.

۱۰. جمهوری دومینیکن (Dominican Republic)

جمهوری دومینیکا در آمریکای مرکزی به ایرانی ها اجازه میده در صورت داشتن ویزای معتبر شینگن، انگلستان، آمریکا و یا کانادا به مدت ۹۰ روز و بدون نیاز به ویزای جمهوری دومینیکا به این کشور سفر کنند. پایتخت جمهوری دومینیکا شهر سانتو دومینگو (Santo Domingo) هست.

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزا و شرایط این کشور، سفرنامه جمهوری دومینیکن رو مطالعه کنید.

مجسمه کریستف کلمب در شهر سانتو دومینگو پایتخت جمهوری دومینیکن

مجسمه کریستف کلمب در شهر سانتو دومینگو پایتخت جمهوری دومینیکن

۱۱. کاستاریکا (Costa Rica)

کاستاریکا در آمریکای مرکزی برای ویزا دادن به ایرانی ها بسیار سختگیر هست و گرفتن ویزای کاستاریکا جزو مشکل ترین هاست. در صورت داشتن نوع خاصی از ویزای آمریکا یا کانادا میتونیم به کاستاریکا بدون نیاز به ویزا سفر کنیم. البته با داشتن ویزای امریکا باز هم مطمئن نیستم به پاسپورت ایرانی اجازه ورود بده. کاستاریکا قبلا ویزای شینگن رو هم قبول می کرد ولی از اواسط ۲۰۱۶ دیگه ویزای شینگن مورد تایید کاستاریکا نیست. پایتخت کاستاریکا شهر سن خوزه یا سان خوزه (San Jose) هست.

برای اطلاعات بیشتر در مورد ویزای کاستاریکا و دیدنی های این کشور، سفرنامه کاستاریکا، کشور سرسبز آمریکای مرکزی رو مطالعه کنید.

طبیعت زیبای کاستاریکا

طبیعت زیبای کاستاریکا

۱۲. پاناما (Panama)

پاناما در آمریکای مرکزی هم طبعا بدلیل روابط نزدیکش با آمریکا برای دادن ویزای پاناما خیلی به دارندگان پاسپورت ایرانی سختگیری میکنه. در صورت داشتن ویزای بلند مدت استرالیا، انگلستان، آمریکا و یا کانادا و بشرط اینکه یکبار از این ویزا استفاده شده باشه میتونیم بدون نیاز به ویزا به پاناما سفر کنیم. موقع ورود به پاناما حداقل ۵۰۰ دلار همراه داشته باشید. پایتخت پاناما شهر پاناما سیتی (Panama City) هست.

در {}} مفصل در مورد این کشور، ویزاش و کانال پاناما نوشتم.

مدرسه ای در پاناماسیتی پایتخت پاناما

مدرسه ای در پاناماسیتی پایتخت پاناما

۱۳. بلیز (Belize)

ایرانی ها برای سفر به کشور بلیز در آمریکای مرکزی به ویزا نیاز دارند و این کشور هم در ایران سفارت نداره. ولی در صورت داشتن ویزای شینگن و همینطور بلیط برگشت و هزینه روزانه ۵۰ دلار میشه با پاسپورت ایرانی بدون نیاز به ویزای بلیز به این کشور زیبا سفر کرد. در صورت داشتن ویزای چندبار ورود آمریکا، میشه در بدو ورود ویزای بلیز رو گرفت. بلیز از اردیبهشت سال ۱۳۹۶ این قانون رو گذاشته و معلوم نیست دائمی باشه. پایتخت بلیز شهر بلموپان (Belmopan) هست.

برای اطلاعات بیشتر {}} رو مطالعه کنید.

دریای کارائیب در بلیز

دریای کارائیب در بلیز

۱۴. آنتیگوا و باربودا (Antigua and Barbuda)

داشتن ویزای آنتیگوا و باربودا برای سفر به این کشور جزیره ای در دریای کارائیب الزامیه. اما در صورت داشتن ویزای شینگن، انگلستان، کانادا یا آمریکا، بهمون اجازه میدند در بدو ورود ویزای ۱۰۰ دلاری آنتیگوا و باربودا رو برای حداکثر ۳۰ روز دریافت کنیم.

پایتخت آنتیگوا و باربودا شهر سنت جونز (St. Johns) هست.

۱۵. باهاماس (Bahamas)

این کشور ثروتمند در دریای کارائیب در ایران سفارت نداره و هیچ معافیت ویزایی یا ویزا در بدو ورود هم شامل حال دارندگان پاسپورت ایرانی نمیشه. پایتخت باهاماس شهر ناسائو (Nassau) هست.

۱۶. باربادوس (Barbados)

این کشور کارائیبی در ایران سفارت نداره و هیچ معافیت ویزایی یا ویزا در بدو ورود هم شامل حال دارندگان پاسپورت ایرانی نمیشه. پایتخت باربادوس شهر کوچک بریج تاون (Bridgetown) هست.

۱۷. السالوادور (El Salvador)

السالوادور در آمریکای مرکزی قرار گرفته و برای رفتن به اونجا نیاز به ویزا داریم. هیچ معافیت ویزایی هم نداره. السالوادور در ایران هم سفارت نداره. پایتخت السالوادور شهر سان سالوادور (San Salvador) هست.

توی {}} مفصل در مورد این کشور و اینکه چطور ویزای السالوادور رو گرفتم نوشتم.

کباب فروشی در سان سالوادور پایتخت السالوادور

کباب فروشی در سان سالوادور پایتخت السالوادور

۱۸. گرنادا (Grenada)

جزیره ای کوچک در دریای کارائیب و شمال ونزوئلا که با پاسپورت ایرانی باید قبل از سفر به اونجا ویزا تهیه کرد. گرنادا توی ایران سفارت نداره. پایتخت گرنادا شهر سنت جورجز (St. Georges) هست.

۱۹. گواتمالا (Guatemala)

کشور گواتمالا در آمریکای مرکزی و جنوب مکزیک قرار گرفته. این کشور در ایران سفارت نداره و ایرانی ها باید برای دریافت ویزای اون به کشور ثالث مراجعه کنند. پایتخت گواتمالا شهر گواتمالا سیتی (Guatemala City) هست.

توی {}} مفصل در مورد این کشور و اینکه چطور ویزای گواتمالا رو گرفتم و اتفاقات تلخی که برام افتاد، نوشتم.

مینی بوس بین شهری در گواتمالا

مینی بوس بین شهری در گواتمالا

۲۰. هندوراس (Honduras)

کشور هندوراس در آمریکای مرکزی و شرق گواتمالا قرار گرفته. با پاسپورت ایرانی باید قبل از سفر به اونجا ویزا تهیه کرد. هندوراس توی ایران سفارت نداره. پایتخت هندوراس شهر تگوسیگالپا (Tegucigalpa) هست.

توی {}} مفصل در مورد این کشور و اینکه چطور ویزای هندوراس رو گرفتم نوشتم.

تگوسیگالپا  پایتخت هندوراس

تگوسیگالپا پایتخت هندوراس

۲۱. جامائیکا (Jamaica)

کشور دونده معروف اوسین بولت جزیره ای در دریای کارائیب و جنوب کشور کوبا هست. ما ایرانی ها برای سفر به جامائیکا نیاز به ویزا داریم و از اونجاییکه جامائیکا توی ایران سفارت نداره کارمون سخته و باید به کشور ثالث مراجعه کنیم. پایتخت جامائیکا شهر کینگستون (Kingston) هست.

۲۲. سنت کیتس و نویس (Saint Kitts and Nevis)

این کشور که از دو جزیره کوچک در شرق دریای کارائیب تشکیل شده بدلیل قوانین خاصش و اعطای پاسپورت در ازای پول بین ایرانی ها معروفه. ایرانی ها باید قبل از سفر ویزای سنت کیتس و نویس رو دریافت کنند. سنت کیتس و نویس هیچ سفارتی در ایران و خاورمیانه نداره. پایتخت سنت کیتس و نویس شهر باستر (Basseterre) هست.

۲۳. سنت لوسیا (Saint Lucia)

یک جزیره کوچک در محل تلاقی دریای کارائیب و اقیانوس اطلس و عضور اتحادیه کشورهای همسود که تو ایران سفارت نداره و قطعا قبل از سفر باید ویزاش رو بگیریم. پایتخت سنت لوسیا شهر کاستریس (Castries) هست.

۲۴. سنت وینسنت و گرنادین (Saint Vincent and the Grenadines)

این جزیره کوچک در شرق دریای کارائیب زمانی توی ایران معروف شد که در اردیبهشت ۱۳۸۸ نخست وزیرش به ایران اومد و در ازای دریافت کمک ۷ میلیون دلاری و تحصیل دانشجویان سنت وینسنت و گرنادین در دانشگاه های ایران، اعلام کرد که روابط دیپلماتیک با ایران برقرار کرده و آمار کشور ایران رو در این زمینه بالا برد. نامردا حتی لغو ویزا هم نکردند و ایرانی ها باید قبل از سفر به اونجا ویزا تهیه کنند. این کشور جزیره ای سفارت هم در ایران نداره. پایتخت سنت وینسنت و گرنادین شهر کینگزتاون (Kingston) هست.

۲۵. ترینیداد و توباگو (Trinidad and Tobago)

متشکل از دو جزیره در دریای کارائیب، شمال آمریکای جنوبی و تقریبا چسبیده به ونزوئلا که توی ایران سفارت نداره و ما ایرانی ها حتما باید قبل از سفر به اون ویزا تهیه کنیم. پایتخت ترینیداد و توباگو شهر پورت آو اسپین (Port of Spain) هست.

۲۶. نیکاراگوئه (Nicaragua)

به روز رسانی در ۱۳۹۶/۱۲/۲۹: متاسفانه کشور نیکاراگوئه از آبان ماه برای مسافران ایرانی شرایط ویزا قبل از سفر گذاشته که خیلی هم دردسر داره.

این کشور آمریکای مرکزی که برای دریاچه های زیبا، آتشفشان های فعال و سواحلش معروفه رو قبلا با پاسپورت ایرانی میشد به مدت ۹۰ روز بدون ویزا سفر کرد. شرایط ویزای نیکاراگوئه عجیب و غیر عادیه که توی سفرنامه نیکاراگوئه مفصل نوشتم.

فرودگاه شهر ماناگوا پایتخت نیکاراگوئه

فرودگاه شهر ماناگوا پایتخت نیکاراگوئه

۲۷. گویان فرانسه (French Guiana)

گویان فرانسه در شمال آمریکای جنوبی با اینکه جزوی از خاک فرانسه هست ولی با ویزای شینگن معمولی نمیشه بهش سفر کرد و باید یک ویزای جداگانه برای این منطقه از سفارت فرانسه درخواست کرد. پایتخت گویان فرانسه شهر کاین (Cayenne) هست.

اگر قصد دارید خودتون اطلاعات به روز از ویزا و ملزومات پزشکی کشوری که قصد سفر دارید به دست بیارید، وبسایت یاتا ( IATA ) یا همون انجمن بین المللی حمل و نقل هوایی، بهترینه که قاعدتا هرچند ساعت باید اطلاعاتش به روز رسانی بشه. فقط کافیه به قسمت پاسپورت و ویزای سایت یاتا برید، مقصدتون، اطلاعات پاسپورت و یک سری مشخصات دیگه رو وارد کنید و اون بهتون میگه برای سفر به ویزا نیاز دارید یا در فرودگاه میتونید اون رو دریافت کنید یا نه.

با پر کردن اطلاعات این فرم آنلاین میتونید از شرایط ویزا برای کشور مقصد مطلع بشید

با پر کردن اطلاعات این فرم آنلاین میتونید از شرایط ویزا برای کشور مقصد مطلع بشید

با اینستاگرام در سفرها همراه من باشید. @safarnevesht

شما هم اگر تجربه ای در زمینه کشورهای بالا یا بقیه کشورهای آمریکای لاتین دارید با من و مخاطبان سفرنوشت از طریق کامنت های پایین صفحه به اشتراک بزارید.

اسفند ۱۳۹۵

مطالب مرتبط

احمد خانی

احمد خانی عاشق سفر و دیدن سرزمین های متفاوت

برای اطلاع از سفرنامه و ویزای کشور جدید، به روز رسانی مطالب قبلی و اطلاع از برنامه‌ سفرهای گروهی و تور عضو خبرنامه سفرنوشت بشوید

۷۷دیدگاه

دیدگاه را وارد کنید
نام خود را وارد کنید
  • - گزینه های دیدگاه، نام و ایمیل حتما باید وارد شوند.
  • - ایمیل شما هیچگاه منتشر نخواهد شد. فقط برای اطلاع شما از پاسخ به دیدگاهتان استفاده می شود.
م
محمد
۸ ماه قبل

درود اقای خانی عزیز. تشکر میکنم از اینکه اطلاعات ارزشمندتان رو در اختیارمان قرار میدی . سوال داشتم خدمتتون . اگه بخوام پرواز لوفت هانزا بگیرم و تو فرانکفورت توقف داشته باشه برای چند ساعت ایا باید ویزای ترانزیت بگیرم یا اگه پروازی فقط توقف جهت سوختگیری داشته باشه بازم ویزای ترانزیت نیاز هست ؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۸ ماه قبل

سلام
بله نیاز به ویزای ترانزیت دارید

پاسخ
پاسخ
m
meysam_abazari
۸ ماه قبل

درود بر شما نیکاراگوئه برای ما ویزا میخواد با همسر و بچه هام میخوام سفر کنم؟؟؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۸ ماه قبل

سلام
بله ویزا میخواد

پاسخ
پاسخ
گ
گیتا
۱۱ ماه قبل

سلام میشه از اکوادور برای پرو‌ به راحتی ویزا گرفت؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۱۱ ماه قبل

سلام
سفارتخانه های اکوادور سختگیر شدند

پاسخ
پاسخ
م
مرتضی
حدود ۳ سال قبل

متاسفانه کشور اکوادر برای ایرانیان با ویزا گردید از اپریل ۲۰۲۰🙁🙁

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
حدود ۳ سال قبل

بله اکوادور سیاستش رو عوض کرده.

پاسخ
پاسخ
م
محمد
نزدیک ۴ سال قبل

سلام
اگه بجز فارسی هیچ زبان دیگه ای بلد نباشم برای گرفتن ویزا گیر میدن و ویزا برام صادر نمیکنن؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
نزدیک ۴ سال قبل

سلام
اگر زبان انگلیسی یا زبان اون کشور رو بلد نباشید و برنامه ریزی و اجرای سفر به عهده خودتون باشه، احتمالش زیاده مشکوک بشند و بهتون ویزا ندهند

پاسخ
پاسخ
b
behnam
نزدیک ۵ سال قبل

میخواستم بدونم

برای اینکه ویزای ازدواج بگیریم برای کشور
آیا مدرک ازدواج باید دست همسر کلمبیای باشد یا اینکه دست مرد ایرانی ؟


و برای اقدام ویزا چگونه باید اقدام کرد

پاسخ
پاسخ
م
مرتضی
نزدیک ۵ سال قبل

سلام احمد آقا، یه سوال نقل اکوادور دارم اگر جوابمو بدی ممنونت میشم.
من شنیدم میشه رفت اونجا و خونه اجاره کرد و موند بعد از چند سال اقمت گرفت، میتونی اطلاعاتی در موردش بهم بدی؟
کلا یه مطلبی هم در مورد اینجور کضورها که ما ایرانیا بتونیم برسم خونه اجاره کنیم و بمونیم بنویس برامون

پاسخ
پاسخ
a
ali
حدود ۵ سال قبل

سلام دوست گرامي
از اينكه اطلاعاتتون را به اشتراك مي گذاريد صميمانه متشكرم
سوال من اينه اگر زمان ويزاي توريستي اكسپاير شده باشه و بخواهي برگردي ايران با بريتيش اير ايا ويزاي ترازيت كوتاه مدت فرودگاهي صادر ميكنند
و نحوه دريافتش به چه صورت است
اگر بتونم شماره تماس شما را داشته باشم ممنون ميشم (واتس آپ)
با تشكر

پاسخ
پاسخ
س
سجاد
حدود ۵ سال قبل

سلام خسته نباشید
آیا ایرانی می شناسید شما که در پاناما یا کلمبیا زندگی کند؟

پاسخ
پاسخ
س
سامانتا
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام و روز بخیر
بسیار سایت جامع و کاملی دارید و خیلی متشکرم ک اطلاعات و تجربیاتتون رو با بقیه به اشتراک میزارین. من در خصوص ویزا ترانزیت اروپا سوال داشتم. من دو هفته دیگه به اسیا جنوب شرقی سفر میکنم و بعدش قصد سفر به امریکا جنوبی دارم. پرواز یه توقف طولانی تو مادرید داره و من باید ویرا ترانزیت شینگن بگیرم. منتها فرصت اینک ب سفارت اکوادور برم و ویزا بگیرم ندارم. حالا میخواستم ببینم ایا شما اطلاعی دارین ک من چجوری میتونم ویزا ترانزیت بگیرم؟ متشکرم

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام
راهنمای ویزای شینگن و همچنین راهنمای خرید پرواز رو مطالعه کنید. اونجا توصیه کردم از پروازهایی که نیاز به ترانزیت شینگن دارند دوری کنید، دردسر زیادی داره

پاسخ
پاسخ
آ
آویسا
بیشتر از ۵ سال قبل

احمد جان من الان با سفارت نیکاراگوئه صحبت کردم. 4 الی 5 ماه طول می کشه ویزا بدن. بعلاوه کلی مدارک که همه باید اسپانیولی ترجمه بشه

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

درست میگی. توی سفرنامه نیکاراگوئه مفصل در مورد ویزای نیکاراگوئه و مدارک و شرایط سختش نوشتم.

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

درست میگی. توی سفرنامه نیکاراگوئه مفصل در مورد ویزای نیکاراگوئه و مدارک و شرایط سختش نوشتم.

پاسخ
پاسخ
آ
آویسا
بیشتر از ۵ سال قبل

احمد جان این قسمت را درست کن
این کشور آمریکای مرکزی برای دریاچه های زیبا، آتشفشان های فعال و سواحلش معروفه. با پاسپورت ایرانی میشه به مدت ۹۰ روز بدون ویزا به نیکاراگوئه سفر کرد.

شماره تلفنش هم برعکس اومده تو متن. شماره تلفن سفارت

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

بله بالاش نوشتم که به روز رسانی شده. البته برای اینکه کسی اشتباه برداشت نکنه پاراگراف دوم رو حذف می کنم.

پاسخ
پاسخ
آ
آویسا
بیشتر از ۵ سال قبل

احمد جان بسیار عالی. ممنون که می نویسی. می دونم چقدر وقت می ذاری. خیلی مفید هست نوشته هاتون. برا آمریکای مرکزی و جنوبی هیچ کدام نیاز به واکسن خاصی نیست؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

زمان سفر‌ من کاستاریکا و پاناما میخواستند. توی وبسایت یاتا میتونید الزامات بهداشتی یک کشور که کاملا به روز هست رو پیدا کنید

پاسخ
پاسخ
ب
بهار
بیشتر از ۵ سال قبل

مرسی از لطف شما در به اشتراک گذاری اطلاعاتتون

پاسخ
پاسخ
ف
فرزانه محمدی راد
بیشتر از ۵ سال قبل

با سلام من با ویزای مولتی کانادا در حالی که تا جون 2020 اعتبار داره و دوبار به تورنتو رفتم و برگشتم می تونم از تورنتو به کاستاریکا سفر کنم

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام
سفرنامه کاستاریکا رو مطالعه کنید.

پاسخ
پاسخ
ي
ياسمن
بیشتر از ۵ سال قبل

احمد عزيز
مرسيييييي از اطلاعات خوبت
ببخشيد يسوال
من ٢١ سالمه
كشوراي اذربايجان تركيه ارمنستان گرجستان و صربستان رو رفتم
اگه واسه مكزيزك اقدام كنم امكان داره بهم ويزا بده؟
اين سوال رو بخاطر سنم ميپرسم
ممنون از اينكه وقت ميزاري

پاسخ
پاسخ
پ
پریتا
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام احمد آقا . از مطالب مفیدتون خیلی استفاده می کنم و لذت میبرم. قراردادی هست بین ۴ کشور نیکاراگوئه ، السالوادور ، گواتمالا و هندوراس به نام CA4 ,Central America 4 که میتونی با داشتن ویزای یکی از این کشورها به بقیه آنها هم سفر کنی. چیزی شبیه شنگن اما بین این ۴ کشور

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام دوست عزیز
ویزای CA4 رو به ایرانی ها نمیدند. مفصل توی سفرنامه کشورهای آمریکای مرکزی در موردش نوشتم

پاسخ
پاسخ
ع
عرشيا
بیشتر از ۵ سال قبل

با سلام

شما گفتيد كه ويزاي كلمبيا را اقدام كرديد و موفق نشديد بگيريد
ميخواستم ببينم هزينه ويزا را پرداخت كرديد كامل يا بعد از موافقت ويزا پول را بايد داد؟
كلا ميخواستم ببينم در مورد كشورهاي امريكاي جنوبي كه هزينه ويزاي بعضا بالايي دارند و خوب شانس ويزا براي ايرانيان هم صددرصد نيس وضعيت پرداخت هزينه ويزا چجوريه

ممنون از سايت خوبتون

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام
تقریبا اکثر سفارت ها وقتی پول گرفتند دیگه پس نمیدند. بعضی ها هم بررسی اولیه انجام میدند، وقتی نظرشون مثبت بود پول رو دریافت میکنند.

پاسخ
پاسخ
م
مهیار
بیشتر از ۵ سال قبل

ضمن سلام و تشکر از بابت اطلاعات ذیقیمتتان , سوالی در مورد کاستاریکا داشتم , آیا با ویزای مولتی کانادا می شه به این کشور سفر کرد ؟ به نظر شما بهترین مسیر پروازی و ایرلاین مربوطه جهت سفر به این کشور چیست ؟ پیشاپیش از پاسختان سپاسگزارم .

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام
سفرنامه کاستاریکا رو مطالعه کنید

پاسخ
پاسخ
س
سام
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام
مرسي از مطالب مفيدتون
تو مطالبتون به "دومينيكا" و "جمهوري دومينيكا" اشاره كرده بودين ميخواستم ببينم توفيري بين اين دوتا هست ؟ من قصد سفر به دومنيكا رو دارم براي تولد فرزندم فكر ميكنيد كدوم كشورهايي كه اصل خاك رو دارن شرايط بهتر و ويزاي راحتتري دارن براي اينكار؟
ممنون ميشم كه پاسخ بدين

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام دوست عزیز
این دو تا کشور جدا هستند و فقط اسم هاشون به هم شبیه. سفر نامه جمهوری دومینیکن رو توی وبسایت سفرنوشت میتونید ببینید.

پاسخ
پاسخ
ي
ياسمن
بیشتر از ۵ سال قبل

سلام ببخشيد شما چ نتيجه اي گرفتيد؟منم همين قصد رو دارم

پاسخ
پاسخ
ا
افشین
۳ ماه قبل

سلام.بدنیا اوردید؟

پاسخ
پاسخ
ادامه...