سفرنوشت

راهنمای سفر به استرالیا بخش سوم: ویزای توریستی استرالیا و مراحل درخواست ویزا

استرالیا

به روزرسانی در ۱۳۹۶/۳/۲۷: لیست مدارک مورد نیاز ویزای استرالیا به روزرسانی شد و توضیح در مورد ترجمه مدارک اضافه شد.

استرالیا توی ایران به سخت ویزا دادن معروف شده. البته با در نظر گرفتن این مطلب که ایرانی های زیادی در سال های گذشته با ویزای توریستی به استرالیا رفتند و برای همیشه اونجا موندند، شاید بشه دلیل این سختگیریشون رو متوجه شد. از این سختگیری که بگذریم، مسیر درخواست ویزا با بقیه کشور ها متفاوت و بسیار مشخصه. تصمیم گیری برای ویزا هم معمولا بسیار سریع هست و کمتر پیش میاد مثل بعضی از کشورهای اروپایی چندین ماه وقت مراجعه کننده رو برای دادن جواب تلف کنند.

تمامی مراحل ویزای استرالیا به صورت آنلاین انجام میشه و حتی مدارک مورد نیاز هم باید اسکن کنید و توی وبسایت آپلود کنید. خوبی این روش این هست که دردسر وقت سفارت گرفتن (و یا خرید نوبت سفارت که در مورد برخی سفارت خانه ها انجام میشه) وجود نداره. یک مزیت دیگه عدم نیاز به رفتن به تهران (در صورت تشخیص سفارت استرالیا) هست که این مورد برای من که تهران زندگی نمی کنم خیلی خوب بود.

وقتی که وبسایت سفارت استرالیا در تهران رو ببینید و برای ویزا استرالیا جستجو کنید نهایتا به صفحه ای می رسید که باید یک اکانت به اسم ایمی اکانت (Immi Account) بسازید. برای ساختن ایمی اکانت و یا لاگین شدن به اکانتتون به این آدرس برید: http://www.border.gov.au/immiaccount

وبسایت مرزبانی استرالیا

وبسایت مرزبانی استرالیا

بعد از لاگین شدن به اکانت باید گزینه new application رو بزنید و از لیست موجود ویزای کلاس ۶۰۰ رو انتخاب کنید. کمی زمان برد تا متوجه بشم ما ایرانی ها کدوم ویزا رو باید انتخاب کنیم.

توضیحات کلی مرزبانی استرالیا در مورد ویزای توریستی کلاس ۶۰۰

توضیحات کلی مرزبانی استرالیا در مورد ویزای توریستی کلاس ۶۰۰

مرحله بعد باید به سوالات متعددی در مورد خودتون و بستگان درجه یک در بیست صفحه پاسخ بدهید. با داشتن دانش متوسط زبان انگلیسی میتونید مراحل ویزا و پر کردن فرم ها رو انجام بدهید. بعد از پر کردن فرم ها نوبت به آپلود کردن لیست مدارک ویزای استرالیا هست:

  1. صفحه اول پاسپورت

  2. کلیه صفحات پاسپورت فعلی و قبلی که نشون دهنده سفرهای قبلی شماست

  3. برنامه سفر

  4. مدرک شغلی

  5. مدارک مالی که میتونه شامل گواهی تمکن مالی و ریز گردش حساب باشه

  6. دارایی های شخصی که میتونه شامل ترجمه سند ملکی باشه

  7. شناسنامه و ترجمه شناسنامه.

نکته: کلیه مدارک غیر انگلیسی باید به انگلیسی ترجمه بشه و به همراه ترجمش آپلود بشه. جایی اشاره نشده به اینکه مهرهای دادگستری و وزارت خارجه نیاز هست ولی حتما باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه بشه.

داشتن همه این ۷ مورد اجباری هست. در کل میتونید ۶۰ فایل رو در قالب این ۷ مورد ضمیمه کنید. البته این ۷ مورد با توجه به مشخصات شما میتونه کمتر یا بیشتر باشه. مثلا اگر شما دانش آموز هستید به جای مدرک شغلی احتمالا مدرک محصل بودنتون نیاز هست. مرحله بعد اگر یکی از این ۷ مورد خالی باشه از شما میخواد دلیل نداشتن اون مدرک رو توضیح بدهید.

در نهایت شما به صفحه پرداخت آنلاین هدایت خواهید شد. هزینه ویزای کلاس ۶۰۰ برای ایرانی ها ۱۳۵ دلار استرالیا هست که باید با کارت بانکی بین المللی یا از طریق پی پال پرداخت بشه.

توی وبسایت مرزبانی استرالیا نوشته که فرآیند ویزای توریستی کلاس ۶۰۰ از یک روز کاری تا یک ماه طول میکشه. باور اینکه ویزای کشوری مثل استرالیا در یک روز کاری انجام بشه بسیار سخته ولی برای من عملا اتفاق افتاد. بعد از پرداخت هزینه در اولین روز کاری سفارت (روزهای کاری سفارت استرالیا در تهران یکشنبه تا پنجشنبه هست) با تلفن همراهم تماس گرفته شد و پنج دقیقه ای مصاحبه تلفنی انجام گرفت. سوالات در مورد همون مواردی بود که قبلا توی فرم ها هم نوشته بودم. یک ساعت بعد از مصاحبه دوباره تماس گرفتند و اعلام کردند با ویزا موافقت شده. چند ساعت بعد هم ویزای الکترونیکی رو ایمیل کردند.

فکر می کنم اگر قصد دادن جواب منفی برای ویزا رو هم داشتند به همین سرعت، عمل می کردند. سرعت عملشون و اینکه نیازی برای تهران رفتن و مصاحبه حضوری نداشتم واقعا لذت بخش بود.

فکر می کنم تاریخچه سفرهای قبلی برای سفارت استرالیا اهمیت زیادی داشته باشه. اگر تعداد سفرهای قبلیتون بالا باشه و بخصوص سابقه سفر به آمریکای شمالی و یا اروپا رو داشته باشین شانستون برای دریافت ویزا بیشتره. نداشتن این موارد به هیچ عنوان به این معنی نیست که شانسی برای ویزا ندارید، در کل اون شخصی که پرونده شما رو بررسی میکنه باید قانع بشه که شما پس از پایان سفر قصد موندن در استرالیا رو ندارید و به کشور خودتون باز خواهید گشت.

تجربه یکی از دوستان جهانگردم زمانی که در آمریکای مرکزی سفر میکرد و برای ویزای استرالیا اقدام کرد، دقیقا مشابه من بود، با این تفاوت که اون برای ویزای یک ساله اقدام کرد ولی مشابه من ویزای سه ماهه مولتیپل (چند بار ورود) دریافت کرد.

و تجربه یکی دیگه از دوستان که خواهرش شهروند استرالیاست به اینصورت بوده که سفارت استرالیا هیچوقت به بستگان درجه یک اون خانم به طور همزمان ویزای استرالیا نمیده، طوریکه همیشه باید چند عضو خانواده در ایران باشند.

تاریخ سفر: بهار ۱۳۹۵

۱۰۷ دیدگاه

دیدگاه را وارد کنید
نام خود را وارد کنید
  • - گزینه های دیدگاه، نام و ایمیل حتما باید وارد شوند.
  • - ایمیل شما هیچگاه منتشر نخواهد شد. فقط برای اطلاع شما از پاسخ به دیدگاهتان استفاده می شود.
ب
بهروز
۱۱ روز پیش

سلام من لیسانس مکانیک دارم. داییم در سیدنی استرالیا زندگی میکنه و همسرش شهروند استرالیاست گفتن که میخوان واسم ویزای تحصیلی بفرستن ک برم اونجا واسه تحصیل ولی میخوام بمونم خواستم بدونم تو این فرایند مشکلی میبینید یا نه یا با چ مشکلاتی واسه ویزا روبرو هستم

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۱۱ روز پیش

سلام
در صورت داشتن پذیرش از یک مرکز آموزشی میتونید برای ویزای تحصیلی اقدام کنید. بعد از پایان تحصیل هم اگر بتونید کار پیدا کنید شانس خوبی برای اقامت گرفتن دارید. در حالت عادی بعد از پایان تحصیل باید از استرالیا خارج بشید و موندن شما اونجا قانونی نیست.

پاسخ
پاسخ
A
ALieh
۱۷ روز پیش

سلام من میخوام برای شرکت در کنگره به ملبورن بروم و تا حالا سابقه سفر خارج از کشور بجز ترکیه را نداشتم ، بنظر شما آیا این شانس را خواهم داشت که ویزا را دریافت کنم؟
آیا مدارک دانشگاهی و رزومه ام را میتوانم جزء مدارک آپلود کنم؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۱۷ روز پیش

سلام
باید نشون بدید اون کنفرانس برای شما مهمه و به زمینه تحقیقاتی شما مرتبط

پاسخ
پاسخ
م
محمد طاها
۲۱ روز پیش

درود و عرض ادب، ببخشید یه سوال. اگر گردش مالی من در حد کارمند ساده باشه و دارایی شخصی به نامم نداشته باشم ، یعنی صاحب ملک نباشم و به زبان ساده مستاجر باشم ، آیا ویزای توریستی استرالیا صادر نمیشه؟؟ آخه شما گفتین داشتن هفت مورد لازمه

پاسخ
پاسخ
ا
اریا
۲ ماه پیش

سلام ممنون از اطلاعات خوبتون
یه سوال اگه دعوت نامه نداشته باشی
میتونی اقدام کنی؟
و اینکه من ویزای دو ساله انگلیس دارم تاثیری داره؟

پاسخ
پاسخ
ا
امير حسين
۲ ماه پیش

سلام وقتتون بخير.
من ٢٧ سالمه و مجردم.در حال حاضر هم دانشجو هستم و هم ٥ سال سابقه كار همراه با بيمه دارم.
پسر خاله من ٤٠ سال هست كه شهروند استرالياست و سيدني زندگي ميكنه.
با دعوتنامه از طرف ايشون ميتونم توريستي برم استراليا؟
دو بار از كشور قبلا خارج شدم(هلند و تايلند)
گردش مالي و سند ملكي هم دارم

پاسخ
پاسخ
م
مهدی
۲ ماه پیش

سلام وقتتون بخیر باشه و ممنون از اشتراک گذاری اطاعاتتون که بسیار مفید بود.
میخواستم بدونم مدت اعتبار ویزای استرالیا چقدر هست و تو اون مدت چند بار میتونی ورود و خروج داشته باشی و اینکه مدت اقامت چند روز هست.
آیا مثل ویزای کانادا هست؟ 5 ساله مولتی و 180 روز.
ممنون از راهنمایی

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۲ ماه پیش

سلام
همه این موارد رو سفارت استرالیا بر اساس درخواست شما و مدارکی که ضمیمه می کنید در موردش تصمیم گیری میکنه.

پاسخ
پاسخ
ک
کامران
۲ ماه پیش

درود
سفارت از شما اثرانگشت نگرفت؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۲ ماه پیش

سلام
وقتی سفارت نرفتم قاعدتا اثر انگشت هم ندادم

پاسخ
پاسخ
غ
غزاله لعلی
۳ ماه پیش

سلام.خسته نباشید
سوالی از حضورتون داشتم.آیا من میتوانم برای سفر از پرواز chinese southernاستفاده کنم؟این پرواز ابتدا به چین میره و از اونجا به سیدنی میره.آیا ویزای چین هم نیاز دارم؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۳ ماه پیش

سلام
اگر فقط یک توقف در چین داشته باشید نیاز به ویزای چین ندارید.
توصیه میکنم با دفتر‌ هواپیمایی چین تماس بگیرید.

پاسخ
پاسخ
ک
کامران
۳ ماه پیش

سلام من میخواستم بدونم استرالیا بدون شینگن ویزا میده یا نه ضروریه؟ نیوزلند چطور؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۳ ماه پیش

سلام
تاریخچه سفر مهمه که مسلما ویزای شینگن هم بخشی از تاریخچه سفر هست. هیچ کجا گفته نشده داشتن ویزای شنگن الزامیه ولی قطعا نکته مثبتی هست.

پاسخ
پاسخ
ش
شبنم
۳ ماه پیش

با سلام من جايي از سفرنامه شما خوندم كه از كارت debit td كانادا راضي نبودين و بستين حسابتون رو و از كارديت كاردتي كه از بانك استراليا گرفتين خيلي راضي هستين و استفادش ميكنين ، منم شرايط شما رو دارم و سوالي كه دارم اينه ١-كه راحت در استراليا اين كرديت مارت و به شما دادن ؟٢- اينم جوريه مه هر ٣ ماه بايد يه استفاده اي ازش كنين ؟ ٣- براي انتقال پول و شارژكردن اين كارتتون چيكار ميكنين ؟ چون من ميخوام اين كارت و بگيرم و ميخوام اين اطلاعات و داشته باشم ، منم كارت تي دي دارم اما راضي نيستم و در سفر به استراليا قصد گرفتن كارت و دارم . ممنون

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۳ ماه پیش

سلام شبنم جان
هر بانک در هر مقطع زمانی شرایطش متفاوته. شما همون روزی که میرید بانک باید بپرسید چه کارت ها و حساب هایی با چه شرایطی دارند.
صرافی های ایران به راحتی پول به حساب های استرالیا و کانادا ارسال می کنند.

پاسخ
پاسخ
غ
غلامرضا
۱ ماه پیش

سلام دوست عزیز انشالله سال خوبی رو آغاز کرده باشین. یکی از دوستان الان ملبورن هست گفتم بره از بانگ ملبورن برا ویزا کارت اقدام کنه گفت از من آدرس خواست آدرس خونمو در تهران دادم قبول نکرد یکی دیگه شماره مالیاتی خواست از من. از شما آدرس نخواستن؟ و یا آدرس هتل دادین بهشون؟ میشه راهنمایی کنین خیلی متشکرم

پاسخ
پاسخ
م
محمد طاها
۴ ماه پیش

شما خیلی خوبی احمد آقا، که تجربه سفرتونو در اختیار بقیه میذارین، سپاس بیکران

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۳ ماه پیش

موفق باشی محمد جان

پاسخ
پاسخ
ک
کتایون
۴ ماه پیش

با سلام
می خواستم برای ویزای استرالیا اقدام کنم وبه همراه پسرم برای تعطیلات عیدبه استرالیا برای دیدن برادرم بروم . ویزای شینگن ندارم ولی به کررات به کشورهای دیگه مانند تایلند قبرس ترکیه ومالزی رفتم در ضمن خانه دار هستم وپسربزرگترم وهمسرم هم در ایران می مانند برای ساپورت مالی ضمانت وگردش حساب همسرم کافیست؟بلیط تهیه کردم ولی چون شینگن ندارم برای اقدام مرددم احتمال اینکه ویزا ندن به این خاطر زیاده؟وایا بهتره ابتدا شینگن بگیرم یا همین مدارک دال بر برگشت من میشود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ
پاسخ
م
محمد رضا
۴ ماه پیش

با سلام
من شينگن ندارم اما ميخوام براي بازديد از نمايشگاه مرتبط با كارم به استراليا برم آيا امكانش خيلي كمه؟ از كجا اقدام كنم؟

پاسخ
پاسخ
ش
شب
۴ ماه پیش

با سلام و ممنون از سايت خوبتون ، من ميخوام واسه ويزا استراليا اقدام كنم سوال داشتم ١- مدارك ام ترجمه روي سربرگ مترجم رسمي هستش و مهر مترجم مورد تاييد و داره اما مهر دادگسنري و وزارت امور خارجه رو نداره حتي مهر كپي برابر اصل هم نداره ايا لازمه اين مهر ها رو داشته باشه ؟ ٢- ترجمه مدارك ام براي ٦ ماه پيش هستش ايا تاريخ ترجمه ها بايد زير ٣ ماه باشه ؟ يا قانون خاصي براي تا يخ ترجمه ها هست ؟ ٣- من ويزاي ١ ماهه ميخوام و اقامت ٢٠ روزه ، در كدام قسمت بايد وارد كنم اين مواردو ؟ اينكه چه مدل ويزايي به من بدن دست خودشون هست ؟ يا خودم بايد بنويسم ويزاي مولتي ميخوام يا چندماهه ميخوام ؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۴ ماه پیش

سلام دوست عزیز
1- توی متن نوشتم.
2- احتمال سختگیری برای ترجمه های 6 ماه پیش هست. میتونید از سفارت سوال کنید.
3- شما برنامه سفرتون رو میدید و اونها تصمیم میگیرند چه ویزای بدند. اگر ویزای مولتی میخواهید باید دلیل قانع کننده ای برای درخواستتون داشته باشید.

پاسخ
پاسخ
م
محمد
۴ ماه پیش

سلام و درود و ممنون بابت وقت و انرژی که میزارید برای کمک به هموطنانمون .کارتون خیلی ارزشمنده .
من تجربه سفر به به 32 کشور داشتم سه سال نروژ کار زندگی و تحصیل کردم و و و ویزای شینگن دانشجویی 2013 از نروژ و ویزای مولتی سه ماهه از فرانسه ( هنوز اعتبار داره ) و کارت اقامت سه ساله اتحادیه اروپا از نروژ بین سال های 2013 تا 2016 دارم حدود 12 مهر ورود و خروج بین ایران و شینگن هم دارم .در عین حال توی فضای مجازی اینستاگرام هم مرتب سفرنامه مینویسم و حدود 12 هزارتا دنبال کننده دارم که عکس ها و سفر نامه های منو میخونند و میتونم توی نامه انگیزه سفر به اونم اشاره کنم شاید مفید باشه توی صدور ویزا برای اطمینان از سابقه گذشته ...ایران حساب بانکی حدود 70 میلیون میانگین کار ثابت و مدارک شغلی کافی هم دارم البته سند خیر ....با این تفاسیر و خصوصا اینکه سابقه سفر و اقامت تو اروپا و سفر های متعدد و دارا بودن ویزای مولتی فرانسه که هنوز اعتبار داره به نظر شما ایا امکان ریجکتی سفارت استرالیا هم وجود داره ؟ من قصد دارم مولتی یک ساله بگیرم امکان پذیر هست ؟ سپاس از راهنماییتون

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۴ ماه پیش

سلام محمد جان
بله امکان ریجکت شدن همیشه هست. حتی اگر 10 بار هم به استرالیا سفر کرده باشید باز هم امکان ریجکت شدن هست. تصمیم نهایی رو سفارت استرالیا براساس معیارهایی که خودش داره میگیره و فرمول قطعی و مشخصی نداره.
امکان گرفتن ویزای یک ساله هم هست ولی باید دلیل قانع کننده ای داشته باشی چرا این ویزا رو درخواست میدی.

پاسخ
پاسخ
س
سیده بهناز میرشفیعی
۵ ماه پیش

سلام ببخشید من و همسرم داریم برای اقامت استرالیا اقدام میکنیم در صورتی که مقیم انجا شدیم ایا پدر و مادر و یک خواهرم که متاسفانه معلول جسمی و ذهنی هستند ولی قادر به راه رفتن و بسیار مودب هستند میتوانند در سال. چند ماهی پیش ما بیایند یه بخاطر خواهرم امکان تفریح در کشور مارا ندارند ...ایا دیدن همچبن خواهری در انجا با مشکل روبرو میشود

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۴ ماه پیش

سلام دوست عزیز
داشتن معلولیت دلیلی برای ندادن ویزا نیست. باید درخواست ویزا بدند و سفارت تصمیم میگیره بهشون ویزا بده یا نه.

پاسخ
پاسخ
آ
آزاده
۵ ماه پیش

سلام.ممنون از وقتی گه میگذارید.من هفته گذشته به همراه همسر و دختر 10 ساله ام ریجکت فرانسه شدیم.میخواستیم برای استرالیا درخواست ویزای توریستی بدیم.برادر همسرم ساکن ملبورن هستند و 6 ماه مونده تا 2 سال رو پر کنند.به نظرتون احتمال ویزا شدنمان هست؟

پاسخ
پاسخ
ف
فرشته
۵ ماه پیش

سلام ممنونم از این پست خوبتون.فقط میشه بپرسم برای ماهایی که تا حالا هیچ سفر خارج از کشور نرفتیم و سند ملکی به نام ما نیست ایا اقدام برای ویزای استرالیا ممکن هست .یا حتما باید سند ملکی به نام ما باشه؟؟یا سفرهای زیادی رفته باشیم.من از دوستم دعوتنامه دارم فقط

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۵ ماه پیش

سلام فرشته جان
داشتن سند ملکی الزامی نیست. داشتن دعوتنامه نکته مثبتی هست. نداشتن سفر دیگه هم قاعدتا خوب نیست. نهایتا سفارت استرالیا با توجه به همه اطلاعاتی که بهش میدید و شغل شما تصمیم میگیره بهتون ویزا بده یا خیر

پاسخ
پاسخ
س
سعید
۵ ماه پیش

سلام
مصاحبه ای که به صورت تلفنی با شما انجام دادن به زبان انگلیسی بود یا فارسی؟ در صورت امکان، کلیتی از سوالهایی که ازتون پرسیده شد رو هم اگر یادتون هست بفرمایید.
ممنون

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۵ ماه پیش

سلام
فارسی بود. توی متن هم نوشتم در مورد همون مطالبی بود که توی فرم ها پرسیده بودند، سوال جدیدی نبود.

پاسخ
پاسخ
ع
عطیه
۵ ماه پیش

سلام. من به تازگی تصمیم دارم همراه خانواده برای این ویزا اقدام کنیم. خواهرم و همسرش اونجا زندگی می کنند. شما احیانا اطلاع دارید که ویزا برای نوزاد یکسال (سه ماهه ) همون هزینه بزرگسال رو داره و باید پرداخت بشه یا نه ؟
و اینکه اگه بخوام به ایمیل سایت سفارت استرالیا در ایران ، ایمیل بزنم باید به زبان انگلیسی باشه یا فارسی هم قابل قبوله ؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۵ ماه پیش

سلام عطیه جان
بهتره از خود سفارت بپرسید. سفارت کارمند ایرانی هم داره و قاعدتا باید به ایمیل های فارسی هم پاسخ بده.

پاسخ
پاسخ
ع
عطی
۵ ماه پیش

تشکر

پاسخ
پاسخ
ادامه...