سفرنوشت

راهنمای سفر به استرالیا بخش سوم: ویزای توریستی استرالیا و مراحل درخواست ویزا

استرالیا

به روزرسانی در ۱۳۹۶/۳/۲۷: لیست مدارک مورد نیاز ویزای استرالیا به روزرسانی شد و توضیح در مورد ترجمه مدارک اضافه شد.

استرالیا توی ایران به سخت ویزا دادن معروف شده. البته با در نظر گرفتن این مطلب که ایرانی های زیادی در سال های گذشته با ویزای توریستی به استرالیا رفتند و برای همیشه اونجا موندند، شاید بشه دلیل این سختگیریشون رو متوجه شد. از این سختگیری که بگذریم، مسیر درخواست ویزا با بقیه کشور ها متفاوت و بسیار مشخصه. تصمیم گیری برای ویزا هم معمولا بسیار سریع هست و کمتر پیش میاد مثل بعضی از کشورهای اروپایی چندین ماه وقت مراجعه کننده رو برای دادن جواب تلف کنند.

تمامی مراحل ویزای استرالیا به صورت آنلاین انجام میشه و حتی مدارک مورد نیاز هم باید اسکن کنید و توی وبسایت آپلود کنید. خوبی این روش این هست که دردسر وقت سفارت گرفتن (و یا خرید نوبت سفارت که در مورد برخی سفارت خانه ها انجام میشه) وجود نداره. یک مزیت دیگه عدم نیاز به رفتن به تهران (در صورت تشخیص سفارت استرالیا) هست که این مورد برای من که تهران زندگی نمی کنم خیلی خوب بود.

وقتی که وبسایت سفارت استرالیا در تهران رو ببینید و برای ویزا استرالیا جستجو کنید نهایتا به صفحه ای می رسید که باید یک اکانت به اسم ایمی اکانت (Immi Account) بسازید. برای ساختن ایمی اکانت و یا لاگین شدن به اکانتتون به این آدرس برید: http://www.border.gov.au/immiaccount

وبسایت مرزبانی استرالیا

وبسایت مرزبانی استرالیا

بعد از لاگین شدن به اکانت باید گزینه new application رو بزنید و از لیست موجود ویزای کلاس ۶۰۰ رو انتخاب کنید. کمی زمان برد تا متوجه بشم ما ایرانی ها کدوم ویزا رو باید انتخاب کنیم.

توضیحات کلی مرزبانی استرالیا در مورد ویزای توریستی کلاس ۶۰۰

توضیحات کلی مرزبانی استرالیا در مورد ویزای توریستی کلاس ۶۰۰

مرحله بعد باید به سوالات متعددی در مورد خودتون و بستگان درجه یک در بیست صفحه پاسخ بدهید. با داشتن دانش متوسط زبان انگلیسی میتونید مراحل ویزا و پر کردن فرم ها رو انجام بدهید. بعد از پر کردن فرم ها نوبت به آپلود کردن لیست مدارک ویزای استرالیا هست:

  1. صفحه اول پاسپورت

  2. کلیه صفحات پاسپورت فعلی و قبلی که نشون دهنده سفرهای قبلی شماست

  3. برنامه سفر

  4. مدرک شغلی

  5. مدارک مالی که میتونه شامل گواهی تمکن مالی و ریز گردش حساب باشه

  6. دارایی های شخصی که میتونه شامل ترجمه سند ملکی باشه

  7. شناسنامه و ترجمه شناسنامه.

نکته: کلیه مدارک غیر انگلیسی باید به انگلیسی ترجمه بشه و به همراه ترجمش آپلود بشه. جایی اشاره نشده به اینکه مهرهای دادگستری و وزارت خارجه نیاز هست ولی حتما باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه بشه.

داشتن همه این ۷ مورد اجباری هست. در کل میتونید ۶۰ فایل رو در قالب این ۷ مورد ضمیمه کنید. البته این ۷ مورد با توجه به مشخصات شما میتونه کمتر یا بیشتر باشه. مثلا اگر شما دانش آموز هستید به جای مدرک شغلی احتمالا مدرک محصل بودنتون نیاز هست. مرحله بعد اگر یکی از این ۷ مورد خالی باشه از شما میخواد دلیل نداشتن اون مدرک رو توضیح بدهید.

در نهایت شما به صفحه پرداخت آنلاین هدایت خواهید شد. هزینه ویزای کلاس ۶۰۰ برای ایرانی ها ۱۳۵ دلار استرالیا هست که باید با کارت بانکی بین المللی یا از طریق پی پال پرداخت بشه.

توی وبسایت مرزبانی استرالیا نوشته که فرآیند ویزای توریستی کلاس ۶۰۰ از یک روز کاری تا یک ماه طول میکشه. باور اینکه ویزای کشوری مثل استرالیا در یک روز کاری انجام بشه بسیار سخته ولی برای من عملا اتفاق افتاد. بعد از پرداخت هزینه در اولین روز کاری سفارت (روزهای کاری سفارت استرالیا در تهران یکشنبه تا پنجشنبه هست) با تلفن همراهم تماس گرفته شد و پنج دقیقه ای مصاحبه تلفنی انجام گرفت. سوالات در مورد همون مواردی بود که قبلا توی فرم ها هم نوشته بودم. یک ساعت بعد از مصاحبه دوباره تماس گرفتند و اعلام کردند با ویزا موافقت شده. چند ساعت بعد هم ویزای الکترونیکی رو ایمیل کردند.

فکر می کنم اگر قصد دادن جواب منفی برای ویزا رو هم داشتند به همین سرعت، عمل می کردند. سرعت عملشون و اینکه نیازی برای تهران رفتن و مصاحبه حضوری نداشتم واقعا لذت بخش بود.

فکر می کنم تاریخچه سفرهای قبلی برای سفارت استرالیا اهمیت زیادی داشته باشه. اگر تعداد سفرهای قبلیتون بالا باشه و بخصوص سابقه سفر به آمریکای شمالی و یا اروپا رو داشته باشین شانستون برای دریافت ویزا بیشتره. نداشتن این موارد به هیچ عنوان به این معنی نیست که شانسی برای ویزا ندارید، در کل اون شخصی که پرونده شما رو بررسی میکنه باید قانع بشه که شما پس از پایان سفر قصد موندن در استرالیا رو ندارید و به کشور خودتون باز خواهید گشت.

تجربه یکی از دوستان جهانگردم زمانی که در آمریکای مرکزی سفر میکرد و برای ویزای استرالیا اقدام کرد، دقیقا مشابه من بود، با این تفاوت که اون برای ویزای یک ساله اقدام کرد ولی مشابه من ویزای سه ماهه مولتیپل (چند بار ورود) دریافت کرد.

و تجربه یکی دیگه از دوستان که خواهرش شهروند استرالیاست به اینصورت بوده که سفارت استرالیا هیچوقت به بستگان درجه یک اون خانم به طور همزمان ویزای استرالیا نمیده، طوریکه همیشه باید چند عضو خانواده در ایران باشند.

تاریخ سفر: بهار ۱۳۹۵

۱۲۶ دیدگاه

دیدگاه را وارد کنید
نام خود را وارد کنید
  • - گزینه های دیدگاه، نام و ایمیل حتما باید وارد شوند.
  • - ایمیل شما هیچگاه منتشر نخواهد شد. فقط برای اطلاع شما از پاسخ به دیدگاهتان استفاده می شود.
ع
علی اسدی
۸ روز پیش

با درود و ممنون از اطلاعات خوبتون ..من و همسرم با دعوتنامه خواهر همسرم که قانونی در استرالیا هستند و پاسپورت اونجا رو دارن سال 93 ویزای سینگل 3 ماهه گرفتیم و به موقع هم برگشتیم امسال هم قصد رفتن داریم سوالم اینه که اگه بخواهیم به فیجی یا ساموا هم در مدتی که در استرالیا هستیم بریم باید تقاضای ویزای مولتیپل کنیم یا با سینگل هم میشه رفت و دوم اینکه تقاضای ویزای مولتیپل ممکنه باعث بشه بهمون ویزا ندن ؟یعنی در ویزای سینگل احتمال موافقت بیشتره نسبت به مولتیپل یا فرقی نداره؟ ممنون از لطفتون

پاسخ
پاسخ
م
مهنوش
۸ روز پیش

سلام آقای خانی.ممنون از راهنمایی هاتون.
دو سوال داشتم از خدمتتون
سوال اولم اینه که من برای ویزای توریستی استرالیا چند روز پیش اقدام کردم،فقط الان که نگاه می کنم میبینم بعضی از مدارک به صورت تکراری دو بار attach شده.مثلا اسکن پاسپورت دو بار ارسال شده.آیا این ایرادی داره و مشکل ساز خواهد شد؟
سوال دوم اینکه تو سایت سفارت برای سفر توریستی فقط ترجمه رسمی دارالترجمه ذکر شده و اشاره به مهر دادگستری و امور خارجه نشده،من مدارک رو فقط ترجمه رسمی انجام دادم،آیا مشکلی داره؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۸ روز پیش

سلام دوست عزیز
بعید میدونم تکرار کردن مدارک تاثیری در تصمیم سفارت استرالیا داشته باشه.
جواب سوال دوم در متن بالا هست.

پاسخ
پاسخ
م
مهنوش
۸ روز پیش

آقای خانی خدا خیرتون بده
ممنون از جواب مختصر و مفیدتون
سایت بسیار خوبی دارید

پاسخ
پاسخ
م
محمدی
۱۴ روز پیش

سلام و عرض ارادت و تشکر بابت این سایت عالی
آقای خانی، من میخوام برای ویزای توریستی استرالیا اقدام کنم.
مدارک من کامل و ترجمه شده بود که اصل مدارک تحویل سفارت هلند شد و ویزای مولتی یکماهه گرفتم، از تمام مدارک کپی دارم. میخوام بدونم همون کپی مدارک ترجمه شده را اسکن کنم و برای سفارت ایمیل کنم کافیه؟!
یا دوباره ببرم برای ترجمه ؟
و سوال دوم اینکه تاریخ اعتبار شینگن من از اول مرداد هست ، به نظر شما الان برای استرالیا اقدام کنم یا اینکه ابتدا سفری به هلند داشته باشم و بعد اقدام کنم؟!
ممنون که مثل همیشه صبورانه پاسخگو هستید

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۱۴ روز پیش

سلام
اگر سفارت استرالیا اصل مدارک رو خواست دچار مشکل میشید

پاسخ
پاسخ
م
محمدی
۱۰ روز پیش

همینطوره که میفرمائید، سایت سفارت رو چک کردم، چک لیست عینا گفته که کپی ارسال نکنید
و دیگه اینکه طبق تحقیقی که کردم اینکه تا شینگن اعتبار داره بهتره که برای استرالیا اقدام کنم
فقط آقای خانی، این هزینه 135 دلار برای هر نفر هست یا برای هر درخواست؟ چون میدونید که مشخصات همسر رو میشه در یک درخواست وارد کرد، برای همین من نمیدونم باید یک اکانت بسازم و با یک درخواست اقدام کنیم یا با دو درخواست برای هر نفر؟

پاسخ
پاسخ
م
محمدی
۱۴ روز پیش

و ممکنه در مورد قسمت دوم سوال هم راهنمایی بفرمایید؟
حتما باید وارد محدوده سفر بشم و مهر ورود خروج هلند رو داشته باشم ، و ممکنه این که وارد محدوده نشدیم میتونه نکته منفی باشه؟!

پاسخ
پاسخ
ل
لیلا
۲۵ روز پیش

سلام. من حدیکماه پیش ویزای استرالیا را گرفتم.تقریبا دو سه روز کاری جواب دادند. . قبل از اینکه apply کنم از سفارت راجع به ترجمه ی مدارک سوال کردم و گفتند که تمام مدارک باید مهر دادگستری و وزارت امور خارجه را داشته باشه.

پاسخ
پاسخ
م
محمدی
۱۴ روز پیش

سلام و عرض احترام
جسارتا لیلا خانوم از چه طریق با سفارت سوال کردند؟!
چن من هم سوال داشتم و تماس گرفتم و یک صدای ضبط شده اعلام کرد که پاسخگو نیستن و فقط از طریق ایمیل میتونید سوال کنید
ایمیل هم زدم که در جواب یک ایمیل روتین ارسال شد و جوابی به ایمیل من نبود

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۲۴ روز پیش

سلام
سفر بسیار خوبی داشته باشید

پاسخ
پاسخ
ص
صدرا
۱ ماه پیش

سلام ؛ لطفا اگه میشه راهنمای درخواست ویزای تحصیلی رو هم بفرمایید/
با تشکر

پاسخ
پاسخ
س
سمیرا
۱ ماه پیش

سلام من و همسرم قصد داریم همراه تور به استرالیا بریم از لحاظ مالی مشکلی نداریم.یکی از فامیلامون اونجاست و از طریق قانونی هم اونجا مقیم هستند سوالی که دارم اینه که اگر ما بخوایم بچه مون رو اونجا بدنیا بیاریم امکان دریافت ویزای توریستی رو بهمون میدن؟و آیا فامیلمون میتونه هیچ کمکی بهمون بکنه؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۱ ماه پیش

سلام
بعید میدونم برای بدنیا آوردن فرزند در استرالیا به شما ویزای توریستی استرالیا بدند

پاسخ
پاسخ
س
سمیرا
۱ ماه پیش

یعنی اگر زنی باردار باشه و بخواد به استرالیا بره امکان ویزای توریستی براش وجود نداره؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۱ ماه پیش

اگر سفارت استرالیا تشخیص بده هدف سفر شما توریستی نیست، به شما ویزای توریستی استرالیا نخواهد داد.

پاسخ
پاسخ
س
سمیرا
۱ ماه پیش

ممنونم از اینکه با حوصله جواب سوالهارو میدید سپاس دوست عزیز

پاسخ
پاسخ
س
سارا
۱ ماه پیش

سلام. ممنون از راهنماییتون. من و همسرم درخواست ویزای توریستی داده بودیم و با اینکه مدارکمون کامل بود ریجکت شدیم. اگه بخوام دوباره اقدام کنم چند وقت بعد میتونم مجدد درخواست بدم؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۱ ماه پیش

سلام
بین 6 ماه تا یک سال و با مدارک قویتر. با همون مدارک اقدام کنید احتمالا جواب مشابه می گیرید.

پاسخ
پاسخ
ب
بهروز
۲ ماه پیش

سلام من لیسانس مکانیک دارم. داییم در سیدنی استرالیا زندگی میکنه و همسرش شهروند استرالیاست گفتن که میخوان واسم ویزای تحصیلی بفرستن ک برم اونجا واسه تحصیل ولی میخوام بمونم خواستم بدونم تو این فرایند مشکلی میبینید یا نه یا با چ مشکلاتی واسه ویزا روبرو هستم

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۲ ماه پیش

سلام
در صورت داشتن پذیرش از یک مرکز آموزشی میتونید برای ویزای تحصیلی اقدام کنید. بعد از پایان تحصیل هم اگر بتونید کار پیدا کنید شانس خوبی برای اقامت گرفتن دارید. در حالت عادی بعد از پایان تحصیل باید از استرالیا خارج بشید و موندن شما اونجا قانونی نیست.

پاسخ
پاسخ
A
ALieh
۲ ماه پیش

سلام من میخوام برای شرکت در کنگره به ملبورن بروم و تا حالا سابقه سفر خارج از کشور بجز ترکیه را نداشتم ، بنظر شما آیا این شانس را خواهم داشت که ویزا را دریافت کنم؟
آیا مدارک دانشگاهی و رزومه ام را میتوانم جزء مدارک آپلود کنم؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۲ ماه پیش

سلام
باید نشون بدید اون کنفرانس برای شما مهمه و به زمینه تحقیقاتی شما مرتبط

پاسخ
پاسخ
م
محمد طاها
۲ ماه پیش

درود و عرض ادب، ببخشید یه سوال. اگر گردش مالی من در حد کارمند ساده باشه و دارایی شخصی به نامم نداشته باشم ، یعنی صاحب ملک نباشم و به زبان ساده مستاجر باشم ، آیا ویزای توریستی استرالیا صادر نمیشه؟؟ آخه شما گفتین داشتن هفت مورد لازمه

پاسخ
پاسخ
ا
اریا
۳ ماه پیش

سلام ممنون از اطلاعات خوبتون
یه سوال اگه دعوت نامه نداشته باشی
میتونی اقدام کنی؟
و اینکه من ویزای دو ساله انگلیس دارم تاثیری داره؟

پاسخ
پاسخ
ا
امير حسين
۴ ماه پیش

سلام وقتتون بخير.
من ٢٧ سالمه و مجردم.در حال حاضر هم دانشجو هستم و هم ٥ سال سابقه كار همراه با بيمه دارم.
پسر خاله من ٤٠ سال هست كه شهروند استرالياست و سيدني زندگي ميكنه.
با دعوتنامه از طرف ايشون ميتونم توريستي برم استراليا؟
دو بار از كشور قبلا خارج شدم(هلند و تايلند)
گردش مالي و سند ملكي هم دارم

پاسخ
پاسخ
م
مهدی
۴ ماه پیش

سلام وقتتون بخیر باشه و ممنون از اشتراک گذاری اطاعاتتون که بسیار مفید بود.
میخواستم بدونم مدت اعتبار ویزای استرالیا چقدر هست و تو اون مدت چند بار میتونی ورود و خروج داشته باشی و اینکه مدت اقامت چند روز هست.
آیا مثل ویزای کانادا هست؟ 5 ساله مولتی و 180 روز.
ممنون از راهنمایی

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۴ ماه پیش

سلام
همه این موارد رو سفارت استرالیا بر اساس درخواست شما و مدارکی که ضمیمه می کنید در موردش تصمیم گیری میکنه.

پاسخ
پاسخ
ک
کامران
۴ ماه پیش

درود
سفارت از شما اثرانگشت نگرفت؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۴ ماه پیش

سلام
وقتی سفارت نرفتم قاعدتا اثر انگشت هم ندادم

پاسخ
پاسخ
غ
غزاله لعلی
۴ ماه پیش

سلام.خسته نباشید
سوالی از حضورتون داشتم.آیا من میتوانم برای سفر از پرواز chinese southernاستفاده کنم؟این پرواز ابتدا به چین میره و از اونجا به سیدنی میره.آیا ویزای چین هم نیاز دارم؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۴ ماه پیش

سلام
اگر فقط یک توقف در چین داشته باشید نیاز به ویزای چین ندارید.
توصیه میکنم با دفتر‌ هواپیمایی چین تماس بگیرید.

پاسخ
پاسخ
ک
کامران
۴ ماه پیش

سلام من میخواستم بدونم استرالیا بدون شینگن ویزا میده یا نه ضروریه؟ نیوزلند چطور؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۴ ماه پیش

سلام
تاریخچه سفر مهمه که مسلما ویزای شینگن هم بخشی از تاریخچه سفر هست. هیچ کجا گفته نشده داشتن ویزای شنگن الزامیه ولی قطعا نکته مثبتی هست.

پاسخ
پاسخ
ش
شبنم
۵ ماه پیش

با سلام من جايي از سفرنامه شما خوندم كه از كارت debit td كانادا راضي نبودين و بستين حسابتون رو و از كارديت كاردتي كه از بانك استراليا گرفتين خيلي راضي هستين و استفادش ميكنين ، منم شرايط شما رو دارم و سوالي كه دارم اينه ١-كه راحت در استراليا اين كرديت مارت و به شما دادن ؟٢- اينم جوريه مه هر ٣ ماه بايد يه استفاده اي ازش كنين ؟ ٣- براي انتقال پول و شارژكردن اين كارتتون چيكار ميكنين ؟ چون من ميخوام اين كارت و بگيرم و ميخوام اين اطلاعات و داشته باشم ، منم كارت تي دي دارم اما راضي نيستم و در سفر به استراليا قصد گرفتن كارت و دارم . ممنون

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۵ ماه پیش

سلام شبنم جان
هر بانک در هر مقطع زمانی شرایطش متفاوته. شما همون روزی که میرید بانک باید بپرسید چه کارت ها و حساب هایی با چه شرایطی دارند.
صرافی های ایران به راحتی پول به حساب های استرالیا و کانادا ارسال می کنند.

پاسخ
پاسخ
غ
غلامرضا
۳ ماه پیش

سلام دوست عزیز انشالله سال خوبی رو آغاز کرده باشین. یکی از دوستان الان ملبورن هست گفتم بره از بانگ ملبورن برا ویزا کارت اقدام کنه گفت از من آدرس خواست آدرس خونمو در تهران دادم قبول نکرد یکی دیگه شماره مالیاتی خواست از من. از شما آدرس نخواستن؟ و یا آدرس هتل دادین بهشون؟ میشه راهنمایی کنین خیلی متشکرم

پاسخ
پاسخ
م
محمد طاها
۵ ماه پیش

شما خیلی خوبی احمد آقا، که تجربه سفرتونو در اختیار بقیه میذارین، سپاس بیکران

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۵ ماه پیش

موفق باشی محمد جان

پاسخ
پاسخ
ک
کتایون
۶ ماه پیش

با سلام
می خواستم برای ویزای استرالیا اقدام کنم وبه همراه پسرم برای تعطیلات عیدبه استرالیا برای دیدن برادرم بروم . ویزای شینگن ندارم ولی به کررات به کشورهای دیگه مانند تایلند قبرس ترکیه ومالزی رفتم در ضمن خانه دار هستم وپسربزرگترم وهمسرم هم در ایران می مانند برای ساپورت مالی ضمانت وگردش حساب همسرم کافیست؟بلیط تهیه کردم ولی چون شینگن ندارم برای اقدام مرددم احتمال اینکه ویزا ندن به این خاطر زیاده؟وایا بهتره ابتدا شینگن بگیرم یا همین مدارک دال بر برگشت من میشود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ
پاسخ
م
محمد رضا
۶ ماه پیش

با سلام
من شينگن ندارم اما ميخوام براي بازديد از نمايشگاه مرتبط با كارم به استراليا برم آيا امكانش خيلي كمه؟ از كجا اقدام كنم؟

پاسخ
پاسخ
ادامه...