سفرنوشت

راهنمای سفر به استرالیا بخش سوم: ویزای توریستی استرالیا و مراحل درخواست ویزا

استرالیا

به روزرسانی در ۱۳۹۶/۳/۲۷: لیست مدارک مورد نیاز ویزای استرالیا به روزرسانی شد و توضیح در مورد ترجمه مدارک اضافه شد.

استرالیا توی ایران به سخت ویزا دادن معروف شده. البته با در نظر گرفتن این مطلب که ایرانی های زیادی در سال های گذشته با ویزای توریستی به استرالیا رفتند و برای همیشه اونجا موندند، شاید بشه دلیل این سختگیریشون رو متوجه شد. از این سختگیری که بگذریم، مسیر درخواست ویزا با بقیه کشور ها متفاوت و بسیار مشخصه. تصمیم گیری برای ویزا هم معمولا بسیار سریع هست و کمتر پیش میاد مثل بعضی از کشورهای اروپایی چندین ماه وقت مراجعه کننده رو برای دادن جواب تلف کنند.

تمامی مراحل ویزای استرالیا به صورت آنلاین انجام میشه و حتی مدارک مورد نیاز هم باید اسکن کنید و توی وبسایت آپلود کنید. خوبی این روش این هست که دردسر وقت سفارت گرفتن (و یا خرید نوبت سفارت که در مورد برخی سفارت خانه ها انجام میشه) وجود نداره. یک مزیت دیگه عدم نیاز به رفتن به تهران (در صورت تشخیص سفارت استرالیا) هست که این مورد برای من که تهران زندگی نمی کنم خیلی خوب بود.

وقتی که وبسایت سفارت استرالیا در تهران رو ببینید و برای ویزا استرالیا جستجو کنید نهایتا به صفحه ای می رسید که باید یک اکانت به اسم ایمی اکانت (Immi Account) بسازید. برای ساختن ایمی اکانت و یا لاگین شدن به اکانتتون به این آدرس برید: http://www.border.gov.au/immiaccount

وبسایت مرزبانی استرالیا

وبسایت مرزبانی استرالیا

بعد از لاگین شدن به اکانت باید گزینه new application رو بزنید و از لیست موجود ویزای کلاس ۶۰۰ رو انتخاب کنید. کمی زمان برد تا متوجه بشم ما ایرانی ها کدوم ویزا رو باید انتخاب کنیم.

توضیحات کلی مرزبانی استرالیا در مورد ویزای توریستی کلاس ۶۰۰

توضیحات کلی مرزبانی استرالیا در مورد ویزای توریستی کلاس ۶۰۰

مرحله بعد باید به سوالات متعددی در مورد خودتون و بستگان درجه یک در بیست صفحه پاسخ بدهید. با داشتن دانش متوسط زبان انگلیسی میتونید مراحل ویزا و پر کردن فرم ها رو انجام بدهید. بعد از پر کردن فرم ها نوبت به آپلود کردن لیست مدارک ویزای استرالیا هست:

  1. صفحه اول پاسپورت

  2. کلیه صفحات پاسپورت فعلی و قبلی که نشون دهنده سفرهای قبلی شماست

  3. برنامه سفر

  4. مدرک شغلی

  5. مدارک مالی که میتونه شامل گواهی تمکن مالی و ریز گردش حساب باشه

  6. دارایی های شخصی که میتونه شامل ترجمه سند ملکی باشه

  7. شناسنامه و ترجمه شناسنامه.

نکته: کلیه مدارک غیر انگلیسی باید به انگلیسی ترجمه بشه و به همراه ترجمش آپلود بشه. جایی اشاره نشده به اینکه مهرهای دادگستری و وزارت خارجه نیاز هست ولی حتما باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه بشه.

داشتن همه این ۷ مورد اجباری هست. در کل میتونید ۶۰ فایل رو در قالب این ۷ مورد ضمیمه کنید. البته این ۷ مورد با توجه به مشخصات شما میتونه کمتر یا بیشتر باشه. مثلا اگر شما دانش آموز هستید به جای مدرک شغلی احتمالا مدرک محصل بودنتون نیاز هست. مرحله بعد اگر یکی از این ۷ مورد خالی باشه از شما میخواد دلیل نداشتن اون مدرک رو توضیح بدهید.

در نهایت شما به صفحه پرداخت آنلاین هدایت خواهید شد. هزینه ویزای کلاس ۶۰۰ برای ایرانی ها ۱۳۵ دلار استرالیا هست که باید با کارت بانکی بین المللی یا از طریق پی پال پرداخت بشه.

توی وبسایت مرزبانی استرالیا نوشته که فرآیند ویزای توریستی کلاس ۶۰۰ از یک روز کاری تا یک ماه طول میکشه. باور اینکه ویزای کشوری مثل استرالیا در یک روز کاری انجام بشه بسیار سخته ولی برای من عملا اتفاق افتاد. بعد از پرداخت هزینه در اولین روز کاری سفارت (روزهای کاری سفارت استرالیا در تهران یکشنبه تا پنجشنبه هست) با تلفن همراهم تماس گرفته شد و پنج دقیقه ای مصاحبه تلفنی انجام گرفت. سوالات در مورد همون مواردی بود که قبلا توی فرم ها هم نوشته بودم. یک ساعت بعد از مصاحبه دوباره تماس گرفتند و اعلام کردند با ویزا موافقت شده. چند ساعت بعد هم ویزای الکترونیکی رو ایمیل کردند.

فکر می کنم اگر قصد دادن جواب منفی برای ویزا رو هم داشتند به همین سرعت، عمل می کردند. سرعت عملشون و اینکه نیازی برای تهران رفتن و مصاحبه حضوری نداشتم واقعا لذت بخش بود.

فکر می کنم تاریخچه سفرهای قبلی برای سفارت استرالیا اهمیت زیادی داشته باشه. اگر تعداد سفرهای قبلیتون بالا باشه و بخصوص سابقه سفر به آمریکای شمالی و یا اروپا رو داشته باشین شانستون برای دریافت ویزا بیشتره. نداشتن این موارد به هیچ عنوان به این معنی نیست که شانسی برای ویزا ندارید، در کل اون شخصی که پرونده شما رو بررسی میکنه باید قانع بشه که شما پس از پایان سفر قصد موندن در استرالیا رو ندارید و به کشور خودتون باز خواهید گشت.

تجربه یکی از دوستان جهانگردم زمانی که در آمریکای مرکزی سفر میکرد و برای ویزای استرالیا اقدام کرد، دقیقا مشابه من بود، با این تفاوت که اون برای ویزای یک ساله اقدام کرد ولی مشابه من ویزای سه ماهه مولتیپل (چند بار ورود) دریافت کرد.

و تجربه یکی دیگه از دوستان که خواهرش شهروند استرالیاست به اینصورت بوده که سفارت استرالیا هیچوقت به بستگان درجه یک اون خانم به طور همزمان ویزای استرالیا نمیده، طوریکه همیشه باید چند عضو خانواده در ایران باشند.

تاریخ سفر: بهار ۱۳۹۵

احمد خانی

احمد خانی عاشق سفر و دیدن سرزمین های متفاوت

۱۶۸دیدگاه

دیدگاه را وارد کنید
نام خود را وارد کنید
  • - گزینه های دیدگاه، نام و ایمیل حتما باید وارد شوند.
  • - ایمیل شما هیچگاه منتشر نخواهد شد. فقط برای اطلاع شما از پاسخ به دیدگاهتان استفاده می شود.
س
سجاد
۱ ماه پیش

سلام آقای خانی اگر امکانش هست ممنون میشم راهنماییم کنید چون واقعا نمیدونم چیکار کنم من میخوام واسه ویزای توریستی ساب کلس ۶۰۰ اقدام کنم شرایط و مدارکم اینجوره:

*متاهل ولی خانمم تو این سفر نمیاد و من تنها سفر میکنم.
*۳ ویزای شنگن مولتی و کلی سفر آسیایی

*عضو هیئت مدیره شرکت که هم نامه ی معرفی به کار دارم و هم ترجمه روزنامه ی رسمی شرکت.
* سابقه بیمه تامین اجتماعی.
*سند ملکی.
*گردش حساب خوب و تمکن ۱۱۰ تومن

خواهر خانمم استرالیا زندگی میکنن و حدود ۹ سال پیش پناهندگی اومدن اونجا و الان ۴ سال هست که اقامت گرفتن و در ضمن از نظر شغلی و وضعیت مالی در شرایط بسیار خوبی هستن ، من و خانمم حدود ۳ سال پیش با دعوتنامه خواهر خانمم اقدام کردیم و ریجکت شدیم و الان میخوام خودم تنهایی بدون خانمم اقدام کنم چون ممکنه ۲ تایی بهمون ویزا ندن دوباره
حالا به نظر شما من توریستی بدون دعوتنامه خواهر خانمم اقدام کنم یا با دعوتنامه
اما داخل فرمها زدم که بستگان و دوستانم استرالیا زندگی میکنن چون باید میگفتم بخاطر اینکه سری قبل با دعوتنامه بوده
لطفا راهنماییم کنید با توجه به شرایطی که دارم در ضمن درخواست سفرم ۱۵ روزه هست

پاسخ
پاسخ
س
سعيد
۱ ماه پیش

سلام از دو هفته پيش بعد از وارد كردن اطلاعات در ايمي اكانت ، براي انگشت نگاري و چهاره نگارب با هزينه ٢٣ يورو به وي اف اس ميدان هروي مراجعه كرد

پاسخ
پاسخ
ح
حمید
۱ ماه پیش

سلام برای برنامه سفر نمونه یا تمپلیتی دارید شما؟ چطور باید بنویسم؟
ممنون

پاسخ
پاسخ
ع
علی
۲ ماه پیش

با سلام جناب آقای خانی ممنون از توضیحات خوبتون میخواستم بدونم اگر یکی بخواد با خانواده ،من و همسرم و دختر ۴ ساله ام، بخواد اقدام کنه با همون یک اکانت میشه یا برای هرکدام جداگانه است و اگراکانت جداگانه است چطور بفهمم یه خانواده ایم و دوم اینکه چطوری کارت برای پرداخت هزینه ویزا تهیه کنیم. تشکر

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۲ ماه پیش

سلام
یک اکانت

پاسخ
پاسخ
م
مهیار
۲ ماه پیش

سلام و روز به خیر
ببخشید در مورد ویزای کلاس ۶۰۰ توریستی یه سوال ازتون داشتم ، آیا به چک و ازمایشات پزشکی هم برای این ویزا نیاز هست ؟ شما اشاره ای نکردید ولیکن تو خیلی سایت ها این موضوع ذکر شده است .

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۲ ماه پیش

سلام
برای ویزای کوتاه مدت نیازی به آزمایشات پزشکی نیست

پاسخ
پاسخ
م
مهیار
۲ ماه پیش

سپاس فراوان از پاسختان

پاسخ
پاسخ
م
مجتبی
۴ ماه پیش

سلام جناب خانی ممنون میشم راهنمایی م کنید

خانم من دانشجو هست و دایی ایشون سیتیزن استرالیا هستن و میخوان دعوت نامه بدن که همسر من ۱۰ روز برن‌ استرالیا و بعدش با ویزای توریستی ژاپن که گرفتن از استرالیا برن یک هفته ژاپن و بعدش برگردن ایران

آیا بجای همسرم مدارک مالی ( تمکن مالی و گردش حساب ) خودم رو میتونم آپلود کنم؟

و با توجه به اینکه همسرم تنها میخوان برن استرالیا و از اونجا برن ژاپن و بعدش برگردن ایران بنظر شما شانس گرفتن ویزای توریستی استرالیا چقدره؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۴ ماه پیش

سلام
این‌ کار شدنی هست ولی برای اطمینان از سفارت استرالیا سوال کنید

پاسخ
پاسخ
م
مجتبی
۴ ماه پیش

سپاسگزارم

پاسخ
پاسخ
A
Ali
۴ ماه پیش

سلام خواهشا جواب بدین... از زمان صدور ویزا تا چند روز بعد فرصت داریم از ویزا استفاده کنیم و وارد خاک استرالیا بشیم ؟ آیا هنگام ثبت درخواست ،تاریخی که میخوایم مسافرت کنیم رو میتونیم تعیین کنیم یا خودشون تعیین میکنن؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۴ ماه پیش

سلام
تاریخ سفر رو شما تعیین میکنی توی فرم درخواست و سفارت ویزایی به شما میده که قطعا توی تاریخ درخواستیتون بتونید سفر برید

پاسخ
پاسخ
ع
علی کریمی
۵ ماه پیش

سلام وقت بخیر من از طریق یه موسسه مهاجرتی برای توریستی استرالیا اقدام کردم و قرار هست طی چند روز آینده مدارک و فرم منو submit کنن. سوال من اینه که چطور میتونم پیگیری کنم که کار منو انجام دادن و چه مدرکی ازشون طلب کنم که مطمئن بشم درخواستم submit شده یا نه.

پاسخ
پاسخ
ن
نور
۵ ماه پیش

با سلام من بيشتر از يكسال پيش درخواست ويزا استراليا از طريق يك اژانس دادم و با iimi acount برام انجام دادن تا اينكه بلاخره بعد ١ ماه اوايل سال ٩٧ با شماره همراه همسرم تماس گرفته بودن و گوشي ايشون در حالت بي صدا بوده و بعدش كه به اون شماره زنگ زدم ميرفت رو پيامگير سفارت در تهران و ميگفت ايميل بزنيد ، چندروز بعدش شنيديم سفارت استراليا بخش ويزا توريستيش رو جمع كرده و پرونده ها به كشورهاي ديگه براي بررسي ارسال ميشه در سايتشون هم همين نوشته شده بود . بعد ١ سال خبري نيست و ايميلي زدم كه جواب خودكار اومد به سفارت اشتراليا در امان كشور اردن ايميل بزنيد اينكارو هم همين ماه پيش انجام دادم و بازم هيچ خبري نيست . به نظر شما ما بايد چه كنيم ؟ خيلي نا اميد كننده و بي مسئوليتي بود اولين سفارتي هست كه اينطور شد و هيچ راه ارتباطي درستي براي ما نگذاشت . نظر شما چيه ؟ واقعا ذهن خودم ياري نميكنه ديگه . مسئول اون اژانس هم مهاجرت كرده و ميگه پسور ايمي اكانت رو جايي در تهران نوشته كه كسي جز خودش نميتونه پيدا كنه و كلا من موندم و يه عكس از شماره ايمي اكانت و مشخصات كه موبوط به وجه واريزي سفارت هست .

پاسخ
پاسخ
س
سعید رضا
۵ ماه پیش

سلام،
سپاس از اطلاعات کاربردی ای که منتشر فرمودین. یک سوال برای من پیش آمده درباره ی بارگذاری مدارک که آیا برای نشان دادن سپرده ی بانکی تمام صفحات ریزتراکنش 3 ماهه باید آپلود شود و یا فقط همان یک صفحه ای که مقدار موجودی شما را نشان می دهد کافی است؟
همچنین برای یک زوج (زن و شوهر) هر کدام جداگانه این کار را باید انجام دهند یا نشان دادن موجودی سرپرست کفایت می کند؟
پیشاپیش ممنونم

پاسخ
پاسخ
م
میرزاحسین
۵ ماه پیش

عالی

پاسخ
پاسخ
آ
آرنوش
۷ ماه پیش

سلام وقت بخیر. مرسی از اطلاعات خوبتون. من میخوام سفر ۲ هفته ای به استرالیا داشته باشم. چند تا سوال داشتم. ۱- اونجایی که تاریخ بازه ی سفر رو میخواد من ۳ ماه زدم. اوکیه؟ ۲- برنامه سفر رو چی بنویسم؟ اونم باید بدیم دارالترجمه؟ نمونه اش رو دارین؟ ۳- آژانس ها سند ازدواج یا طلاق هم میخوان ولی اینجا چیزی نگفته.. ۴- ترجمه ناتی قبوله؟ اگه اشکالی نداره میشه شمارتون رو برام ایمیل کنین چند تا راهنمایی بگیرم ازتون؟ ممنون 🙏🏻

پاسخ
پاسخ
س
ساسان صدیق
۷ ماه پیش

سلام احمد جان، من از یه مسیر دیگه به Immi Account رسیدم و یه بار موقتی پروسه رو تا آخر رفتم البته تا صفحه آپلود مدارک و بدون Save، تا مدارک رو بدم برای ترجمه. من بیش از 10 ویزای شنگن تو 10 سال گذشته داشتم و ویزای فعلی هم تا دو سال دیگه اعتبار داره. یه جا گفته مدارک مربوط به یه آیتم رو همشو تو یه فایل pdf آپلود کنید. اینو شما چه جوری انجام دادی؟ اسکن صفحات رو بردی مثلا تو یه فایل doc یا ppt و بعد تبدیل کردی به pdf یا یه جوره دیگه؟ ویزای برزیل و کره جنوبی و آفریقای جنوبی و کوبا رو هم به نظرت ضمیمه کنم یا شنگن ها کافیه؟ پیشاپیش ممنون از توجه شما

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۷ ماه پیش

سلام دوست عزیز
توصیه میکنم هر ویزایی دارید بزارید. تبدیلش به فایل پی دی اف راه های زیادی داره که دو تا اصلیش رو خودت گفتی

پاسخ
پاسخ
م
محمد حسین
۷ ماه پیش

سلام
فوق العاده، اطلاعات خوبی بود

پاسخ
پاسخ
ن
نیما
۱۰ ماه پیش

سلام من و همسرم سال گذشته ویزای شینگن نداشتیم و برای ویزای توریستی استرالیا اقدام کردیم و بهمون ویزا ندادن که بعدش ۲ تا سفر به سوئیس و اسپانیا داشتیم و غیر ازین ۲ تا ویزا من تایلند و جمهوری آذربایجان و ترکیه هم رفته بودم میخواستم بدونم اگر دوباره اقدام کنیم امکانش هست ویزا بدن بهمون یا چون یکبار Refused شدیم دوباره امکانش هست که ویزا ندن بهمون؟

پاسخ
پاسخ
م
مجتبی
۱۰ ماه پیش

سلام من و همسرم قصد گرفتن ویزای توریستی استرالیا رو داریم
۲ تا ویزای شینگن از کشورهای سوئیس و اسپانیا داریم و چند تا سفر آسیایی هم رفتیم

جواز کسب گردش مالی خوب و ۳ تا سند ملکی دارم

به نظر شما شانس ما برای گرفتن ویزای توریستی استرالیا چقدره

پاسخ
پاسخ
A
Aynur
۱۰ ماه پیش

سلام وقت بخیر ببخشید من فرم های استرالیا رو چطور میتونم دانلود کنم. از سایت نمیتونم پیدا کنم

پاسخ
پاسخ
ا
امینی
۱۰ ماه پیش

سلام. فقط جهت کمک به دوستان تجربه م رو میزارم. من اسفند گذشته اقدام کردم برای ویزای توریستی استرالیا بدون دعوتنامه و به همراه دختر 18 ساله م که هر دو ویزا به مدت 20 روز گرفتیم و رفتیم . مدارکی که دادم: بیمه . سند ملک. مدارک شغلی. بانک با مانده 200 تومان. . 3 شینگن داشتم که اخریش هم یکساله بود. سفر به کشورهای اطراف هم داشتم. از همه مهمتر نامه ایی نوشتم و خودمو معرفی کردم و گفتم به کجاها سفر کردم و چون عید نوروز هست و اروپا سرده ترجیح میدم استرالیا رو ببینم که خیلی هم تعریف شنیدم از مردم خونگرمش و ارامش و امنیتش. و دخترم هیجان زده ست که کوالا رو ببینه و گفتم که دخترم به شدت به من وابسته ست و همیشه با من سفر میکنه و مدرسه ش به خاطر عید نوروز تعطیل است . (بنظرم این نامه خیلی مفید بود).
مدارک مهر ناتی داشت. برنامه سفر گذاشتم. با اینکه مهر ورود و خروج در پاسپورت نمیزنن به اصرار من زدن . حساب بانکی هم باز کردم .

پاسخ
پاسخ
ف
فرهاد
۱ سال پیش

سلام.پسرعمه و دخترعمه همسرم در استرالیا زندگی میکنند و ما برای سفر استرالیا رو انتخاب کردیم. آیا این موضوع میتونه باعث بشه که من و همرم و فرزندم نتونیم همزمان به اونجا سفر کنیم؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۱ سال پیش

سلام
اگر فامیل شما بطور قانونی به استرالیا مهاجرت کرده باشند، بودن اونها در استرالیا برای شما امتیاز مثبت هست

پاسخ
پاسخ
م
مهرسا
۱ سال پیش

سوال
سواالی داشتم که اگر لطف کنید پاسخ بدید ممنوم میشم،
خواهر های همسرم استرالیا زندگی میکنند و شهروند هستند، من به تنهایی یعنی بدون شوهرم قصد سفر به استرالیا دارم
میخواستم بدونم در صورتی ک برای من دعوت نامه بفرستند و با ویزای توریستی هم موافقت بشه، حداکثر چه مدت میتونم استرالیا بمونم؟ پدر و مادر همسرم شش بار رفتند و تا پنج ماه هم موندند میخواستم بدونم این امکان برای من هم هست؟

پاسخ
پاسخ
ahmad
احمد مدیر سایت
۱ سال پیش

سلام
سفارت استرالیا تصمیم میگیره ویزای 1 ماه بده یا 1 ساله

پاسخ
پاسخ
ادامه...